22-годишен от врачанско село се удави в Дунав край Оряхово

19.08.2024 11:09 Валери Ведов
22-годишен се удави в Дунав край Оряхово СНИМКА: Pixabay

Млад мъж е потънал в река Дунав край Оряхово вчера, съобщиха от полицията. Вчера вечерта в районното управление е получено съобщение за инцидента.
Пред ченгетата обадилият се заявил, че на градския плаж в Оряхово, 22-годишен жител на село Малорад влязъл да се къпе и изчезнал във водите на Дунав.

Веднага след сигнала са извършени обходи по поречието на реката, но не е намерено тялото на изчезналия. Разпитани са свидетели и работата по случая продължава.

Други от От страната и света

Македонци с българско гражданство пълнят избирателните списъци в Благоевградско

Хиляди македонци, получили българско гражданство в последните десетина години, пълнят избирателните списъци в Благоевградско, но никога не идват да гласуват на парламентарни и европейски избори

Кметът на Русе почете Кичка Бодурова за нейния 50-годишен юбилей на музикалната сцена

„Петдесет години на сцена означават много повече от нотите, които сте изпяли, или записите, които сте продали. През тези години Вие давахте глас на емоциите ни и затова този юбилей празнуват и хората

18-годишна блъсна жена на пешеходна пътека в Каварна

18-годишна шофьорка блъсна жена на 53 години в Каварна, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич. На 18 септември, около 16:35 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно

Момичето, паднало от сцената на Плевенския театър, починало миналата седмица

Починало е 16-годишното момиче, паднало от сцената по време на репетиция в Плевенския театър. То изкара над 3 месеца в болницата, а смъртта е настъпила миналата седмица, научи "24 часа"

Чакат разрешение за водовземане от яз. "Стамболийски", за да потекат чешми в Търновско

Още в края на август водният оператор на Великотърновска област е внесъл искане за издаване на позволително за водовземане от яз. "Александър Стамболийски"

>