Слави Ангелов: В последните 7-8 г. Халкидики е атакуван от най-простите българи, сърби, румънци

17.08.2024 16:40 24 часа Пловдив онлайн
Полуостров Халкидики се балканизира в последните години, атакуван от българи, сърби, македонци, албанци, румънци.
На Халкидики има дивни плажове, които вече са пренаселени от балкански пришълци.
Такива бяха плажовете преди години на Халкидики – спокойни и нормални. Вече и тях побългарихме.
Трудно вече могат да се открият такива спокойни места на Халкидики.

Стрелба и побоища в нощен бар между българи - съвсем побългарихме Халкидики. Чудесно място, където започнахме да ходим преди 20-ина години. Няма нищо общо със ситуацията днес - като обслужване, като цени, като отношение, условия и населеност.

Това пише на профила си разследващият журналист Слави Ангелов, познавач и ценител на истинската Гърция. Той в момента е на Халкидики.

"В последните 7-8 години полуостровът беше атакуван яко от най-простите българи, сърби, македонци и румънци. И резултатите са налице - по-зле е само в Паралия Катерини, Аспровалта и Офринио. За момента българите там не бяхме предизвикали само престрелка. Но има още какво да покажем и досъсипем", убеден е той.

Според него хубавото е, че участниците, макар и за кратко, ще минат през гръцкия затвор.

"Помня поне няколко случая на българи, които у нас с десетилетия не успяхме да осъдим за убийства и за отвличания, а там си лежаха по 4-5 години просто за незаконно оръжие" , казва топжурналистът.

Други от Лични

Джокович искаше да изкефи публиката, но червените линии на българската музика го спряха

Аз съм истински, искрен и дори прекален фен на Джокович. Мисля, че с неговите мачове съм получила адреналин поне за още два живота, но пък загубите му са ме водили до прединфарктни състояния и със

Умишлената слепота в ООН

Миналия месец Организацията на обединените нации отбеляза Международния ден за възпоменание и почит към жертвите на тероризма с изложба във фоайето на централата си в Ню Йорк

Кой държи ключа към изборния успех - вижте как го нарисува Анри Кулев

Долна Митрополия скърби за загиналите пилоти, амбициите и професионализъм остават пример за младите летци

Долна Митрополия скърби за двамата пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха при авиоинцидент край база „Граф Игнатиево"

Завещание на седмицата: Глупаци с добри намерения сменят пола си незаконно (Видео)

Аналогия на законопроекта на ПП за смяната на пола на деца е спасяването на българските евреи, което всъщност не е спасение Няма нищо по-страшно от глупак с добри намерения

>