Счупена Z хромозома убива българските деца

08.08.2024 15:28 Виктор Иванов
Хромозома СНИМКА: Pixabay

България е една от уникалните нации в Европа. За разлика от всички останали етноси, чистите национално и морално българи имат трета хромозома. Тя се нарича Z хромозома.

Това е установило задълбочено проучване на Федералната служба за безопасна генетика, която се намира на московската улица "Любянка".

Руските генетици обаче са много разтревожени, защото в българските деца Z хромозомата се чупи. И това ще доведе до загиването ни като нация.

Тайната на Z хромозомата е, че пази от всякакви извращения - като това да станеш гей, да се държиш възпитано и като цяло да имаш повече от една мозъчна клетка.

Слава Богу, на "Любянка" са открили и лек, който поправя счупената Z хромозома. И тъй като руските генетици не са някакви сбъркани либерални хора, лечението не е под формата на ваксина. Че там не знаеш какво се получава със страничните ефекти. Току-виж започнеш да си обръщаш руската заплата в евро като депутат от "Възраждане", или пък пратиш детето си далеч от заразата в САЩ - като бивш соцлидер, който все фистинг му е в главата (и дори произнася думата от парламентарната трибуна).

Големият проблем обаче е, че дефектната Z хромозома много стабилно е заседнала в депутатите в българското Народно събрание. И извън всякакви измислени проучвания, те вече са опасни за българските деца. И буквално ги убиват.

Защото последствията от приетите под натиска на "Възраждане" и бащите им от ФСБ (след КГБ сега тя обитава "Люблянка") промени в закона за училищното образование извън това, че са хомофобски, са убийствени. Те, пряко или косвено, забраняват на дете, което няма достатъчно доверие в родителите си, да потърси помощта на учител. И изходът ще е като в онзи случай отпреди 15 години, когато две тинейджърки от наглед щастливи и добри семейства скочиха от покрива на висока сграда. Защото били влюбени една в друга, но усещали любовта си забранена.

Пряко или косвено депутатските извращения в просветния закон забраняват всякакви просветни мероприятия за полово предаваните болести. Точно по руски пример. Само дето българските депутати изпускат, че челният руски пример превърна Русия в държавата с най-високо разпространение на СПИН в Европа и на трето място в света. С над 1,2 млн. заразени, защото законът срещу пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения сред малолетни прави невъзможно ограмотяването.

Пряко или косвено сега талантливи преподаватели, дори само заподозрени в "нетрадиционна" либералност, може да бъдат преследвани, заклеймявани и уволнявани.  

Пряко или косвено депутатите ни поеха по наклонената плоскост, по която следващите стъпки може да са забрана на абортите, стерилизация на малцинства и вероятно газови камери.

Също така пряко или косвено депутатите в българското народно събрание досега не са направили абсолютно нищичко, за да забранят или поне да опазят децата в България от насилие в дома, продажба на алкохол и наркотици, вейпове, религиозни култове. Все неща, които убиват. Пряко и косвено. Точно като Z хромозомата, която кара Корнелия Нинова и Костадин Костадинов да се борят срещу просветни брошури, които са доста по-невинни от сексуалната библия на комунизма "Мъжът и жената интимно".

Има и алтернативен подход.  Е, не е лоботомия на народното представителство - то и без това вече демонстрира сериозни ментални дефицити. По-хуманно и дългосрочно е. При него Z хромозомата се изчиства посредством постоянно просвещение на депутатите. Най-вече с гласуване. И току-виж всички сме заживели спокойно и щастливо.

Други от Лични

Джокович искаше да изкефи публиката, но червените линии на българската музика го спряха

Аз съм истински, искрен и дори прекален фен на Джокович. Мисля, че с неговите мачове съм получила адреналин поне за още два живота, но пък загубите му са ме водили до прединфарктни състояния и със

Умишлената слепота в ООН

Миналия месец Организацията на обединените нации отбеляза Международния ден за възпоменание и почит към жертвите на тероризма с изложба във фоайето на централата си в Ню Йорк

Кой държи ключа към изборния успех - вижте как го нарисува Анри Кулев

Долна Митрополия скърби за загиналите пилоти, амбициите и професионализъм остават пример за младите летци

Долна Митрополия скърби за двамата пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, които загинаха при авиоинцидент край база „Граф Игнатиево"

Завещание на седмицата: Глупаци с добри намерения сменят пола си незаконно (Видео)

Аналогия на законопроекта на ПП за смяната на пола на деца е спасяването на българските евреи, което всъщност не е спасение Няма нищо по-страшно от глупак с добри намерения

>