19-годишна от Бургас е жертвата на АМ "Тракия", още две катастрофи затапиха трафика

05.08.2024 11:15 Тони Щилиянова
Бетоновозът, в който се блъсна аудито и загина 19-годишното мимиче.

19-годишно момиче от Бургас е жертвата на АМ "Тракия" при тежък инцидент от тази сутрин, съобщи говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Други трима от автомобила, в който е пътувало момичето, са в болница. Около 7,50 тази сутрин колата им Ауди А3 се забила в бетоновоз, след което изхвърчала и се ударила в мантинелата.

Произшествието, станало в района на Карнобат, блокира трафика. Магистралата е затворена и в двете посоки, а междувременно от полицията съобщават за други две катастрофи на магистралата.

Единият е около пътен възел Българово в посока София с материални щети между три автомобила, а втория в района на км. 315 в посока Бургас между л.а. Опел и Ауди, с пострадало 15 годишно момиче.

Трафикът по автомагистрала "Тракия" в посока Бургас в следващите вероятно два часа ще се отбива по стария път през Стралджа - Айтос - Бургас, още от пътен възел Зимница на територията, обслужвана от ОДМВР Ямбол, съобщиха от полицията.

Други от От страната и света

22-годишна италианка е родила и заровила две бебета в градината си

22-годишната студентка по право Киара Петролини призна, че в рамките на година е родила сама и тайно две бебета и ги е заровила в градината, без никой да знае. Това станало близо до град Парма

Отхвърлиха на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители

Приеха законопроекта за прекратяване на злоупотребите с адресна регистрация

Ресорната парламентарна комисия прие на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за гражданската регистрация, внесен от Костадин Костадинов (ПГ на "Възраждане") и група народни

Андрей Ковачев след скандала със Скопие: Ще поискаме ЕНП да изключат ВМРО-ДПМНЕ

Информирахме ЕНП за поведението на ВМРО-ДПМНЕ и ще поискаме да се инициира процедура по изключване на тази партия. Мисля, че те доказват по всякакъв начин, че искат да бъдат с "Фидес"

Арестуваха известен фитнес модел и шампион по културизъм

Не е ясна причината, срещу него имало няколко сигнала, но стари Известният фитнес модел и шампион по културизъм Радослав Михайлов е бил задържан днес в столичния кв

>