Секссимволът Памела Андерсън смени блясъка на Ел Ей с ферма в Канада, гледа кокошки

24.07.2024 01:00 Валентина Антова
Памела Андерсън Снимка: Уикипедия

На 57 години спасителката на плажа разпродава дрехи, за да дарява за екокаузи, и не се гримира

Секссимволът на 90-те Памела Андерсън предприе радикална промяна в живота си, като се отказа от бляскавия Холивуд и предпочете спокойствието на селския живот в Канада. В интервю звездата от “Спасители на плажа” сподели, че винаги е планирала да се прибере “у дома” и да напусне Лос Анджелис.

Някогашната кралица на плажа се е сдобила с новия си дом още преди 30 години, но започва да го реновира едва наскоро, за да е готов за 57-ия ѝ рожден ден. Напук на очакванията сексбомбата не вдигна грандиозно парти на 1 юли с шампанско и мехурчета, а прекара празника със семейството и приятелите си. Андерсън избра красотата на природата около дома си пред шумните забавления, на които е свикнала в САЩ.

Фермата, на която се посвети актрисата, се намира в канадското градче Лейдисмит. Освен спокойствие и уют новото жилище има и сантиментална стойност за спасителката.  “Аз

купих това място преди 30 години от моята баба,

тя прекара целия си живот тук. А аз просто живях дивия си живот в Ел Ей. Когато най-накрая се завърнах тук заради COVID пандемията, си помислих, че е дошло времето да се върна към корените си. Също така намирам реновирането за много забавно”, разказва актрисата.

Преди две години, когато Памела решава да промени коренно живота си, започват и снимките на сериал, който показва как ремонтира новия си дом. Поредицата се казва “Райската градина на Памела” и се излъчва в някои от най-известните видеоплатформи. Някогашната секси спасителка с емблематичния червен бански, която вълнуваше въображението на милиони мъже по света, сега откровено показва новото си аз. Като типична домакиня звездата разказва подробно през какво е преминала - всички притеснения и с кои специалисти е работила, за да получи мечтания резултат.

Разкрива и най-съкровените си лични усещания, свързани с тази ферма, спомените, които пази от детството.

“Прилича ми много на завръщане у дома. Аз бях много близка с дядо ми, тук неговата енергия е навсякъде около мен.

Той ме научи, че дърветата говорят

и той разговаряше с тях. Това ми звучи много митологично”, казва Памела.

Освен с актьорската си кариера секссимволът на 90-те е известна и като дейна активистка в различни организации, насочени основно към защита на животните.

Бори се срещу използването на кожи в индустрията

и нехуманното отношение към животните. Преди години се разбра, че за да помага на тези организации, Андерсън събира средства, като продава част от дрехите си на търгове.

Канадката е поддръжник и на кампаниите за опазването на околната среда, особено активна е по проектите за почистване и намаляване на пластмасовите отпадъци. Актрисата има и своя собствена фондация, която е основана през 2014 г. и подкрепя различни инициативи, свързани с екологията, застрашените видове, уязвими групи хора. Извън тези си занимания актрисата все по-често открива утеха в простите неща. Нейната нова страст е земеделието и това да бере отгледани от нея плодове и зеленчуци или да се грижи за своите кокошки.

Селският живот явно влияе на Памела Андерсън и тя събра погледите на Парижката седмица на модата, като се появи без никакъв грим и прическа. Това решение изненадало както нейните фенове, така и децата ѝ.

 “Искам да мога да изляза през вратата и да изглеждам така (без грим). Не искам вече целия този блясък, аз се чувствам добре дори и по този начин. Трябва да предизвикам красотата. Моите агенти и дори децата ми казаха, че няма как да отида на събитие така. Това ме накара да искам да го направя още повече, защото го правя за себе си и

ме кара да се чувствам свободна”, изповядва актрисата.

По някакъв начин това я кара да се чувства бунтарка - знаменитостите носят много грим и с новия си почин тя иска да се опълчи на това. Приела е процеса на стареене напълно и се чувства добре с външния си вид. Днешната спокойна блондика, която се наслаждава на 50-те си насред пасторални картини, някога бе известна с бурните си и скандални бракове. Наскоро слага край и на последния. След раздялата си с Дан Хайхърст през януари 2022 г. казва, че се е фокусирала върху личното си развитие. Сега няма мъж до себе си.

Голямата ѝ радост са двете ѝ момчета от брака  с барабаниста на “Мотли Крю” Томи Лий. По-голямото от децата - Брандън Томас Лий, който е на 27 години, е актьор и модел. Участвал е в различни телевизионни предавания и филми, включително и в реалити шоу. Дилън Джагър Лий, който е на 26, също е модел, а и музикант, подобно на известния си татко. Свирил е на барабани в групата “Среднощните момчета”.

Синовете на Памела подкрепят решението ѝ

да напусне Лос Анджелис и да се премести във фермата. Щастливи са за нея и разбират нуждата ѝ от по-спокойния и природосъобразен начин на живот, споделя тя. Изповядва, че Брандън и Дилън винаги са искали да я виждат щастлива и в добра форма. И знаят, че отиването ѝ във фермата ще ѝ осигури точно това.

Един по-смислен начин на живот, на който тя се наслаждава и това си личи от нейния инстаграм профил. Андерсън редовно публикува снимки, с които показва на своите фенове колко добре се чувства и че живее в мир и хармония със себе си.

Други от Възход и падение

Джокович пее и танцува на песен на Камелия (Видео)

Тенис легендата Новак Джокович изпя на перфектен български език големия хит на попфолк звездата ни Камелия "Луда по тебе". Часове преди демонстративния шоу мач срещу Григор Димитров в София Ноле

Нова мания! Испанците търсят любовта с ананаси в хранителен магазин

Търговци се оплакват от "лапите на кампанията", защото предизвиква хаос Може ли с един ананас да намерите любовта на живота си? Да, ако сте в Испания

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

>