Дъщерята на Анджелина и Брад се отказала от името на баща си след "болезнени събития"

22.07.2024 13:02
Шайло Джоли-Пит СНИМКА: Х/@NouvelJolie

Адвокатът на дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит, Шайло, направи ново изявление относно нейното "важно решение" да се откаже от фамилното име на баща си.

18-годишната танцьорка подаде молба за промяна на името, навръх рождения си ден тази година. Решението й беше публично обявено с правно известие в Los Angeles Times.

По отношение на публичната промяна на името, в изявление от името на тийнейджърката, адвокатът на Шайло, Питър Ливайн, сподели, че тя е "взела независимо и важно решение след болезнени събития", добавяйки, че "просто е следвала правния процес", когато е публикувала информацията.

Шайло Джоли не е използвала реклама, обявяваща каквато и да е промяна на името й, и всяка статия, която твърди това, лъже", поясни Ливайн за People.

"Като адвокат на Шайло, от мен се изисква да публикувам правно известие, защото законът в Калифорния изисква това от всеки, който иска да промени името си. Това правно съобщение беше публикувано в Los Angeles Times, както се изисква.

Освен Шайло, Брад и Анджелина имат още пет деца - осиновените си синове Мадокс и Пакс, дъщеря Захара, както и биологичните им наследници - близнаците Вивиен и Нокс.

Захара и Вивиен също премахнаха Пит от фамилното си име, въпреки че не е ясно дали Вивиен е направила промяната законно. Според мълвата в светските среди Пит "на практика няма никакъв контакт" с по-големите си деца.

Месец след като Шайло подаде молба да се откаже от фамилията си, източник разкри пред People, че отношенията на Пит с по-големите му деца остават обтегнати.

Припомняме, че Анджелина подаде молба за развод с актьора през 2019 г. след петгодишен брак. Раздялата им се случи, меко казано, скандално, като битката помежду им продължават и до днес.

Двамата бяха вкарани в ожесточена битка за френското си шато, след като актрисата продаде своя дял от 64 милиона долара на руския милиардер Юри Шефлер през 2021 г.

"Брад няма да се откаже от това дело - защо би го направил? Това беше много стандартен бизнес спор, но за съжаление Анджелина последователно въвежда лични елементи, които са предназначени за бракоразводен съд", разкрива човек, близък до ситуацията, пише Дир.бг.

Други от Възход и падение

Нова мания! Испанците търсят любовта с ананаси в хранителен магазин

Търговци се оплакват от "лапите на кампанията", защото предизвиква хаос Може ли с един ананас да намерите любовта на живота си? Да, ако сте в Испания

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

На 16 септември рожден ден имат

Илхан Кючюк, евродепутат, зам.-председател на ДПС, съпредседател на Алианса на либералите и демократите в Европа Николай Гигов, бизнесмен Мариана Николова

>