Тошко Йорданов: "Демократична България" връщат мандата заради "Продължаваме промяната"

18.07.2024 18:25
Тошко Йорданов СНИМКА: Архив

"Демократична България" подхождат правилно. Сабутират ги "Промяната", коментира Тошко Йорданов от "Има такъв народ" пред БНТ.

С ДБ проведохме нормален разговор, връщат мандата заради ПП, обясни Йорданов.

Кирил Петков не може да излезе да пие кафе без да пита баща си или Алексей Петров, добави депутатът.

По думите на Йорданов ИТН може да говорят с всички политически партии. Ще търсим общите неща и това, което може да направим. 

Според него в кабинета е по-добре да са експерти и добави,  че сред депутатите има и експерти. На въпрос колко време биха държали мандата, той каза в "разумен срок". 

 

Други от От страната и света

Въпреки сивото време, фестивал "КвАРТал" си остана цветен (Снимки)

Въпреки лошото време, настроението на фестивал "КвАРТал" не беше помрачено. Днес беше вторият ден от събитието, а темата на фестивала е "Духът на стара София"

Невероятните възможности на патладжана

Историята му започва преди 2000 години в Азия Патладжанът има дълга и интересна история, която започва в Азия. В Индия е бил култивиран още преди 2000 години

Почина Микаела ДеПринс - най-младата прима балерина в театъра на Харлем (Видео)

Балерината Микаела ДеПринс, сираче от Сиера Леоне, осиновена в САЩ, почина на 29-годишна възраст. Това съобщи АФП, позовавайки се на публикация в инстаграм, подписана от екипа на танцьорката

ПП с младежка структура, Кирил Петков им подари дърво, за да се учат как да расте държавата

Младите активисти от "Продължаваме промяната" учредиха днес своята партийна структура  -""Младежи за Промяната", съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната" (ПП)

Нова версия за катастрофата с двама загинали пилоти - неправилни команди

Обезопасяват допълнително мястото на катастрофата, тъй като самолетът е бил с въоръжение Черната кутия и документите за полета, при който загинаха старши лейтенант Венцислав Дункин и майор Петко

>