Явор Бахаров заспа по долни гащи на улица в Бургас след рождения си ден (Обзор)

15.07.2024 23:30
Явор Бахаров разговаря с медиците по долни гащи. СНИМКА: ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА UNICONBG

Медици се отзовали на сигнал за мъж в безпомощно състояние, актьорът уверил, че е добре

Любимият на стотици българи актьор Явор Бахаров, който успя да се забърка и в няколко скандала с привкус на дрога, е бил открит да лежи на земята край централен бургаски булевард. Случката е от събота сутринта. Любопитен детайл е, че Бахаров е бил рожденик в петък на 12 юли, когато навърши 39 години.

Почитатели на звездата от телевизионния сериал “Съни бийч” разказаха, че пак в петък актьорът играл блестящо в постановката “Отчаяни съпрузи” в Летния театър в града. Там бил аплодиран от свои почитатели, впечатлени от изпълнението му. Вероятно след представлението Бахаров се е почерпил за свое здраве, но емоциите са му дошли в повече и е заспал на улицата.

Странното решение на звездата да “нощува на чист въздух” беше документирано в клип, който се завъртя в социалните мрежи. На него се вижда как екип на Спешна помощ, отзовал се на сигнал на случаен минувач, подаден на тел. 112 за човек в безпомощно състояние, разговаря с актьора. Бахаров пък е облечен само по бяла тениска и черни долни гащи.

Медиците му проверили личната карта, но той отказал преглед. Твърдял, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на рожден ден. Вероятно е имал предвид собствения си.

Други пък твърдят, че Бахаров, който вече като 39-годишен би следвало да остави в миналото по-дръзките постъпки, заспал на открито, тъй като таксиметрови шофьори отказали да го качат, защото бил доста почерпен.

Пак на клипа се вижда, че след няколко разменени реплики с медиците Бахаров потегля на собствен ход по тротоара на бул. “Демокрация”, а в ръцете си не носи нищо.

“На вилата съм вече, в почивка съм”, обясни актьорът пред “24 часа” и побърза да затвори.

През годините звездата от “Съни бийч” освен с таланта си се прочу и с попадания в криминалните хроники. През 2020 г. се сдоби с условна присъда, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици.

След този инцидент актьорът имаше още няколко сблъсъка с Пътна полиция. 

Други от От страната и света

Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в село Узунджово за два дни

Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ)

Вижте последните мигове на лидера на "Хамас" (Видео)

Видео на последните мигове на убития вчера лидер на "Хамас" Яхия Синуар беше разпространено из социалните мрежи. То е заснето с дрон от мястото, на което е бил ликвидиран

В Пловдив събират безплатно старите електроуреди

В стремежа си да насърчи опазването на околната среда и да улесни рециклирането на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, Община Пловдив предлага безплатна услуга по събиране на

Митничари задържаха 5000 кутии контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"

Митническите служители на граничния пункт "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция

Бившата шефка на Агенция "Митници" Петя Банкова излезе на свобода

Бившата шефка на Агенция "Митници" Петя Банкова напусна следствения арест. Тя излезе на свобода след решението на Софийския градски съд, но отказа какъвто и да било коментар пред медии

>