С гайда и родопска песен Петър Стоянов поздрави брат си Емил за рождения му ден в Пловдив (Снимки, видео)

13.07.2024 08:28 Радко Паунов
Емил Стоянов откри тържеството, поканвайки на танц своята дъщеря Емилия.
Синът на Емил Стоянов Стефан със семейството си.
Петър Стоянов и съпругата на брат му Маргарита Ралчева разговарят между танците.
Рожденикът Емил Стоянов със своята пораснала, умна и красива дъщеря Емилия танцуват.
Чичо и племенница подчертаха силната си връзка.

С много танци и настроение и в компанията на деца, внуци и верни приятели Емил Стоянов отпразнува своя 65-и рожден ден в сърцето на Пловдив.

Голямата изненада на баща си поднесе неговият син Стефан, когато в разгара на тържеството излязоха гайдар и певица и запяха химна на Родопите "Бела съм, бела, юначе". Братът на рожденика – президентът Петър Стоянов, не издържа и се включи, за да подчертае здравия родопски корен на фамилията. Последва любима песен на техния покоен баща Стефан Стоянов за една млада невяста, която чака цяла седмица, за да отиде в родния си дом и да се нахрани с гозбите на майка си. Естествено, не мина и без "Рипни, Калинке".

Празникът откри самият рожденик, като покани на танц своята пораснала, умна и красива дъщеря Емилия, която следва право в Сорбоната. Петър Стоянов кавалерства на своята снаха – журналистката Маргарита Ралчева, и двамата също врътнаха един танц. 

Да се радва на живота, на успешните си деца и на внучките си Ема и Деа, пожелаваха на Емил приятелите му. Купонът продължи с разговори и много танци.

"24 часа" желае на Емил Стоянов здраве и още много рождени дни да посрещне! 

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кой е този български поп певец на първия си учебен ден?

Кой е този български поп певец на първия си учебен ден? Жокер: Таланта му открива преподавателят му по фагот в Русенското музикално училище. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Балчик в края на лятото

Вера Младенова ни изпраща красив кадър, който заснема в Балчик.  "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс. Най-хубавите ваши снимки от красиви гледки в контекста

Вижте отговора на фотозагадката: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра?

Отговорът на фотозагадката от 11 август е Михаил Миков. Въпросът беше: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра? Жокерът беше: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента

Фотозагадка: Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра?

Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра? Жокер: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента. След 2 години пауза отново е на сцената. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Небесни магистрали над Карлово

"Небесни магистрали над Карлово" - така е озаглавила кадъра си Александра Тахчиева. "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс

>