"Къмпинг Градина": Инцидентът с пребитото момче не се случи при нас

11.07.2024 18:32
Владимир Радев (вляво) е със счупена челюст и се храни със сламка, след като охранител зверски го преби.

"Къмпинг Градина" официално се разграничава и заявява, че инцидентът с пребитото момче, който стана широко известен през последните седмици, не се е случил на територията на къмпинга. Това пише в опровержение, изпратено до медиите, институции и засегнати лица.

В опровержението се уточнява, че "Къмпинг Градина" се намира в най-северната част на местността Градина - много далеч от "Кайт бар", където всъщност се е случил инцидентът. "В този смисъл е неправилно и некоректно да се съобщава, че инцидентът е бил на "Къмпинг Градина". Всеки може да провери истинността на това твърдение чрез справка за разположението на "Кайт бар" и "Къмпинг Градина" - двете са далеч едно от друго и нямат нищо общо помежду си", пишат в позицията си от "Къмпинг Градина". Оттам категорично осъждат подобни прояви на насилие.

19-годишният студент Владимир Радев, който учи в Холандия, пострада в нощта на Джулая, когато заедно със свои приятели си купил билет от 70 лв. за парти край местността "Градина".

По информация на момчето всичко започнало от съборено парче пица, което подразнило млад мъж, облечен с униформа на охранител. Той ударил шамар на приятеля на Владимир, а той се опитал да го защити. Тогава охранителят ударил студента в лицето с метален предмет, за който се предполага, че е метален бокс.

Вследствие на удара челюстта на Владимир е счупена на три места, той е приет в "Пирогов", където прекарва няколко дни.

Други от От страната и света

Халед Мешал е новият лидер на "Хамас"

Мешал контролира всички комуникации в преговорите за освобождаване на израелските заложници Халед Мешал e поел функциите на действащ ръководител на палестинската групировка "Хамас"

Атанас Илков: Имаме 189 акции с 36 задържани за купуване на гласове

189 са акциите на МВР срещу купувачите на гласове, 36 души са задържани. Сигналите, постъпили във ведомството, са 258, а образуваните разследвания - 70. Това съобщи вътрешният министър Атанас Илков

Зам.–министър Петър Младенов председателства заседанието на Националния консултативен съвет за младежта

Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов председателства заседанието на Националния консултативен съвет за младежта. На срещата, на която домакин беше Софийски университет „Св

От Варненския исторически музей настояват за реставрационни ателиета

Ръководството на Регионалния исторически музей във Варна настоява местната власт да им осигури подходящи помещения за реставрационни ателиета. Това съобщиха на пресконференция директорът Игор

НСИ: БВП на България се увеличава в реално изражение с 1,9% през 2023 г.

През 2023 г. брутният вътрешен продукт (БВП) на България се увеличава в реално изражение с 1,9 на сто спрямо 2022 г., показват актуализираните данни на Националния статистически институт (НСИ)

>