Голямата дъщеря на Стоичков брои дните до сватбата

06.07.2024 15:25 Симеон Демирев
С мъжа на сърцето си Мика е неразделна вече повече от година
С Мартин до време на една от ваканциите си.
Голямото и щастливо семейство на Камата - малката му дъщеря Христина, Стоичков, жена му Мариана и Мика (от ляво на дясно)

Мика ще се врече във вечна вярност на приятеля си – архитекта Мартин

Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, вече отброява дните до най-важния ден в живота си - този, в който ще бъде булка.

Съвсем скоро Мика, както всички наричат първородната рожба на легендата на българския футбол, ще се врече във вечна вярност на сродната си душа - Мартин Трайков.

Стоичкова и архитектът по професия са заедно от повече от година и половина. А че на влюбените им предстои сватба, призна самата Мика.

“Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни.”

Това написа в първите часове на седмицата (1 юли) голямата дъщеря на Камата под фотос на нея и изгората ѝ от леглото. А към публикацията добави емотикон на булка, сърчице и младоженец, с което ясно даде да се разбере, че Мартин ще я отведе към олтара в събота (20 юли).

Бъдещият съпруг на Мика е с 2 години по-млад от Стоичковата дъщеря. Михаела в сряда (10 юли) ще навърши 36.

И за дъщерята на Камата, и за любимия ѝ това ще бъде втора сватба. И двамата

имат по един

неуспешен брак

зад гърба си

и по едно дете от него.

От връзката си с турчина Айкут, за когото тя се омъжи през 2016 г. във Флорида, е дъщеричката ѝ Миа (7 г.) - тази, която сега с дядо си Христо Стоичков участва в една от най-популярните реклами, излъчвани в тв ефира. Всеизвестен факт е, че самата футболна легенда е запознал голямата си дъщеря с българина от турски произход. Само 3 години след венчаваха им обаче Мика се раздели със съпруга.

Детето на любимия на Мика - Крис, е на почти същата възраст като малката Миа.

Сватбата с Мартин обаче не е единственият радостен повод за голямата дъщеря на Стоичков. Според

слухове двойката

очаква бебе

Самата Мика нито е потвърдила, нито е отрекла . А обикновено го прави.

Преди месеци се появиха информации, че чака дете, но още на следващия ден Мика даде ясно да се разбере, че не тя, а сестра ѝ Христина е бременна.

“Объркали сте сестрата”, писа тогава голямата дъщеря на Стоичков.

Преди да срещне Мартин, Михаела имаше кратка връзка със собственика на рекламна агенция Йордан Георгиев - първият мъж, който

Стоичкова показа след раздялата с бащата на дъщеря си Айкут.

Иначе първата

публична връзка

на Михаела бе с

популярния днес

актьор Иво Аръков

Още докато не бе толкова известен, звездата от “Капките” и редица сериали, имаше красива любов с дъщерята на Христо Стоичков. Любовта им приключи драматично, а именно след края ѝ Мика стегна куфарите за САЩ.

Наскоро в интервю Аръков говори за финала на отношенията им. “Казваха ѝ, че съм сутеньор, дилър, че се интересувам само от парите на баща ѝ. Сринаха я нападките и клюките, тя плачеше всеки ден, изтормози се”, каза в интервю миналата година Аръков.

Замени футболната лига с брокерство

От няколко месеца Мика Стоичкова има ново амплоа. Голямата щерка на Камата е брокер на луксозни недвижими имоти.

Че е в тази сфера, разкри самата Мика преди няколко месеца. В профила в социалната мрежа редовно споделя обяви на тузарски къщи и апартаменти, които тя продава.

Паралелно с това Михаела помага в развитието на бранда на татко си, като бе основна действаща сила и около създаването на залата на славата. Има и собствена марка водка. Преди четири години тя започна да развива и собствен бранд отлежала гроздова ракия.

Стоичкова доскоро бе директор в Българската професионална футболна лига, но напусна. Мика отговаряше за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения в ПФЛ. През 2022 година тя бе поканена в лигата лично от президента Атанас Караиванов.

Други от Възход и падение

Васил Василев-Зуека от Испания: Актьорството не ми липсва

"Учудвам се, че на мен наистина актьорството не ми липсва – нито театър, нито кино, нито телевизия. Явно това себеизразяване с образи през платната запълва тази дупка, която би се отворила

Биляна Гавазова се омъжи на бляскава церемония (Видео)

Едно от знаковите лица на Би Ти Ви през годините Биляна Гавазова се омъжи. Бившата водеща на новините и рубриката "Чети етикета" се врече във вечна вярност на своя дългогодишен приятел Тодор Христов

Владимир Зарев с три красиви музи край бюрото си пише нов роман само от 160 стр.

Класикът на българската литература Владимир Зарев празнува днес 77-ия си рожден ден, но центърът на празника няма да е той, а прелестната му внучка Владимира, която навършва 3 и половина годинки

На 5 октомври рожден ден имат

Владимир Зарев, писател  Александра Жекова, сноубордистка Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС, зам.-председател на 50-ото НС О.з. ген. Славчо Босилков, бивш главен секретар на МВР Георги Велинов

Тимъти Шаламе влиза в образа на Боб Дилън

Излезе първият трейлър на филма „Напълно непознат". Легендарният разказ за един от най-ключовите моменти в историята на музиката, режисиран от номинирания за „Оскар" Джеймс Манголд

>