Едно от златните ни момичета стана майка

03.07.2024 18:17
Михаела Маевска стана майка на момиченце Снимка: Instagram/@mihaela_maevska

Златното ни момиче по художествена гимнастика и една от треньорките на ансамбъла Михаела Маевска стана майка на момиченце. За хубавата новина съобщи самата тя в инстаграм профила си.

"На 19.06.2024 на бял свят се появи моята дъщеря Атина!", сподели Маевска.

"Бих искала да изразя моята най-голяма благодарност към СAГБАЛ "Шейново" за изключителните грижи и внимание, които показахте към мен и моята първа рожба по време на престоя ни в болницата. Вашият професионализъм, грижа и отдаденост значат много за мен и ми помогнаха да се чувствам по-добре и в сигурни ръце!"

Михаела Маевска е бронзова медалистка от олимпийските игри в Рио с българския ансамбъл по художествена гимнастика, на който беше и капитан. Тя е и световна шампионка.

След края на кариерата си стана помощник треньор на Весела Димитрова в новия ансамбъл и бе част от най-големия успех на българската художествена гимнастика - историческият златен олимпийски медал от Токио, завоюван от "диамантените" момичета на България.

От ноември 2023 г. тя прекрати работата си като помощник треньор, въпреки че бе част от щаба на Весела Димитрова и на настоящия ансамбъл.

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кой е този български поп певец на първия си учебен ден?

Кой е този български поп певец на първия си учебен ден? Жокер: Таланта му открива преподавателят му по фагот в Русенското музикално училище. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Балчик в края на лятото

Вера Младенова ни изпраща красив кадър, който заснема в Балчик.  "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс. Най-хубавите ваши снимки от красиви гледки в контекста

Вижте отговора на фотозагадката: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра?

Отговорът на фотозагадката от 11 август е Михаил Миков. Въпросът беше: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра? Жокерът беше: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента

Фотозагадка: Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра?

Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра? Жокер: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента. След 2 години пауза отново е на сцената. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Небесни магистрали над Карлово

"Небесни магистрали над Карлово" - така е озаглавила кадъра си Александра Тахчиева. "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс

>