"Величие": Всички ще сме в залата и ще гласуваме "против" кабинета "Желязков"

03.07.2024 09:50
Групата на “Величие” се е събрала на оперативка в пленарната зала. В центъра са Николай Марков и Виктория Василева.

                                                                                                         Цялата парламентарна група на "Величие" ще бъде в пленарната зала, когато се гласува правителството на ГЕРБ, и всички ще натиснат "против". Това увери зам.-шефът на групата Дарин Георгиев.

Това е било решено на заседание на групата вчера в 18,00 часа.

Георгиев обаче не каза как ще постъпи партията при гласуването на втория мандат на ДПС.

"Партия "Величие" продължава да съществува. Парламентарната група е единна. Николай Марков е председател на парламентарната група, но партията не е негова, а на идеите. "Величие" е идеята. Ние сме тук да представяме идеята и да следваме идеите на партията", лаконичен бе Георгиев след вчерашните нови скандали в редиците на партията от "Исторически парк".

Вчера идеологът на партията и собственик на атракциона Ивелин Михайлов се оплака, че Марков го е заплашвал с убийство. Искал от него първо депутатите на "Величие" да подкрепят кандидата на ГЕРБ за шеф на НС Рая Назарян, понеже в замяна им обещали един министър. После пък Михайлов "разобличил" петима депутати, които обмисляли да гласуват и за кабинета "Желязков". Според него обаче след това се отказали да го правят.

"Лидерът на парламентарната група е Николай Марков", лаконичен бе Георгиев на въпрос кой е лидерът на "Величие".

                                                                                                                                                                                                                     

Други от От страната и света

Веселин Плачков за злоупотребите в театри: Това са частни случаи, не може да се обобщава

"За такава схема мисля, че и никой от колегите не е чувал, никой не знае за такава схема за източване на пари. Мисля, че става въпрос за частен случай, в който са намесени една-две структури"

Спасиха живота на гласа на "Биг Брадър" и "Стани богат" с 9-часова операция на сърцето

Животоспасяваща операция на сърцето е била направена по спешност наскоро на актьора Илия Георгиев. Наричат го "гласът" на риалити форматите у нас, защото озвучава зад кадър "Биг Брадър"

Калин Сърменов разкри схемата за точене на театри

Няма как за това да не са знаели в Министерството на културата, категоричен е директорът на Сатирата Всички знаем как се прави, но защо се мълчи, пита култовият актьор "Всички знаем как са се

Прокуратурата внесе искането за постоянен арест на Джейхан Ибрямов

Софийската градска прокуратура внесе в съда искане за постоянен арест на народния представител Джейхан Ибрямов. Това е станало около 10 часа. Очаква се съдът да насрочи заседанието по-късно днес

29 медицински сестри и акушерки получиха дипломи в сградата на Учредителното събрание

29 медицински сестри и акушерки от шестия випуск на Филиала на МУ - Варна във Велико Търново получиха своите дипломи На тържествената церемония присъстваха изпълнителният директор на МОБАЛ „Д-р

>