Махат ли Геро и "Скрита самоличност" от ефира на Нова тв?

02.07.2024 16:44 Паола Хюсеин
Герасим Георгиев-Геро в студиото на “Скрита самоличност” СНИМКА: “ГЛОБАЛ ГРУП”

Герасим Георгиев-Геро и най-новото предаване на Нова тв - “Скрита самоличност”, което той води, преждевременно е свалено от екрана заради нисък рейтинг, пишат жълтините.

Лъжа е. Забавното шоу, в което зрителите са подтиквани заедно с участника да отгатват професиите на непознати хора, предстои да се завърне в ефира през следващите месеци с втория си сезон, каза пред “24 часа” продуцентът му Джуди Халваджиян.

Още когато го предлага на Нова тв, е обсъждано заснетите епизоди да бъдат разделени в два сезона, като първите показани серии ще тестват интереса на публиката. Шоуто наистина спря малко преди края на първия сезон, но причината е лятната програма и мачовете от Европейското първенство по футбол, обясни Халваджиян.

По думите му излъчените епизоди са събрали по-голяма аудитория от показваните по същото време продукции на прекия им конкурент Би Ти Ви. Предаването е било предпочитан избор на хората в активна възраст – 18-59 години, които са най-привлекателни за рекламодателите.

“Финалът на шоуто е гениално замислен като драматургия. В него се появява роднина на някоя от скритите самоличности и участникът трябва да я разпознае. За целта трябва да внимава за улики още от началото на играта. Този финал може да обърне резултата изцяло, но пари нали не се дават току-така”, казва Халваджиян.

Други от От страната и света

210-сантиметрова мистерия с подобрения рекорд на Стефка Костадинова

Сравненията между българката и украинката поставят много въпроси без отговори Изминаха повече от два месеца откакто Ярослава Магучих преодоля 210 см и така подобри с един сантиметър световния рекорд

Еколози, местни и прокуратурата срещу завода на Гайтански до Павликени, щял да мърси почвата и водата (Обзор)

ВАС гледа делото и ще се произнесе вероятно след повече от месец Екозащитници, граждани и прокуратурата се обединиха срещу изграждането на завода за боклук край павликенското с

Няма да махат командири заради падналия самолет, първо чакат експертизи (Обзор)

Радев избухна: Самозванци, които не са рискували живота си за България, манипулират Пеевски продължава да им иска оставките, “ако в тях е останало воинско достойнство” Черната кутия на учебния

Земетресение със сила 4,1 удари Източна Турция

Земетресение с магнитуд от 4,1 по Рихтер беше регистрирано днес окръг Тунджели, Източна Турция, съобщи правителствената Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФАД)

Васил Терзиев: Отделихме рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти

Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. „Независимо дали имате предложение за нова детска

>