Артисти си правят плаж на сухия фонтан в Раковски, после репетират (Видео)

29.06.2024 15:26 24 часа Пловдив онлайн
Фонтанът в Раковски послужи за плаж.

14,30 часа, събота, центърът на Раковски. Жегата е голяма, тук-там се виждат хора. Актьорите от драмсъставите на Чепеларе и Раковски току-що са приключили с обяда и се отправят към читалището за съвместен уъркшоп. Преди да се впуснат в поредния екзерсиз, двама от тях решиха да се разхладят под сухия фонтан, който блика пред храма "Пресвето сърце Исусово".

След кратката баня се впуснаха в ритми под ръководството на Мариан Бозуков. Двата драмсъстава са в изключителни колегиални и приятелски взаимоотношения.

"Запомнете стъпките и движенията. Все в някой момент ще ви потрябват. Ритъм има във всяко изкуство, дори и в изобразителното. Ръката на художника, когато рисува, също изразява ритъм", обясни им той. 

След репетицията предстои истински плаж на градския басейн, а вечерта - дружески купон.

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кой е този български поп певец на първия си учебен ден?

Кой е този български поп певец на първия си учебен ден? Жокер: Таланта му открива преподавателят му по фагот в Русенското музикално училище. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Балчик в края на лятото

Вера Младенова ни изпраща красив кадър, който заснема в Балчик.  "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс. Най-хубавите ваши снимки от красиви гледки в контекста

Вижте отговора на фотозагадката: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра?

Отговорът на фотозагадката от 11 август е Михаил Миков. Въпросът беше: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра? Жокерът беше: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента

Фотозагадка: Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра?

Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра? Жокер: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента. След 2 години пауза отново е на сцената. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Небесни магистрали над Карлово

"Небесни магистрали над Карлово" - така е озаглавила кадъра си Александра Тахчиева. "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс

>