Защо всички искат да видят Мария и Валери разделени?

27.06.2024 01:00 Хортензия Маркова
Мария Бакалова и Валери Григоров
Валери Григоров публикува снимка с Мария, на която пише: “Обичам те”.
Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева Валери Григоров КАДЪР: Инстаграм/mariabakalovaofficial
Валери Григоров и Мария Бакалова, които отскоро са двойка

Екшънът се съсредоточава върху група от жени войници, която на фона на изтеглянето на войските на САЩ от Афганистан е изпратена в страната с тайна мисия. Те трябва да спасят тийнейджъри, приклещени между Ислямска държава и талибаните. В лентата на култовия режисьор Мартин Кембъл "Мръсни ангели" Мария Бакалова си партнира в една от главните роли със звездите Ева Грийн и Руби Роуз.

На снимачната площадка именно на този филм се случва една от най-важните срещи в нейния живот. Актрисата се запознава с Валери Григоров, който е част от каскадьорския екип. Любовта пламва на терен - първо в България, а после и в Гърция. Или по-скоро още "от предишен живот" - казва самата Бакалова на шега или пък не. Но това е само началото на приказната им история. Малко след запознанството им в последния ден от годината Валери сънува Мария.

Макар че не е човек, който праща пожелания на кого ли не за Новата година, вътрешният глас у него надделява и той пише на Бакалова. Точно на 1 януари е първата им среща - символично, нали? А след това ново начало и с всеки следващ ден любовта им само става по-силна.

Те се намират един другиго преди повече от година, ставайки една от най-харизматичните и обсъждани двойки. Въпреки хармонията помежду им обаче, като че ли всички чакат с нетърпение гръм в рая, или иначе казано - да ги видят разделени. Почти всяка седмица се появява някоя клюка/предположение, че двамата вече не са заедно. Но това не е случайно, защото веднага се вижда и огромният интерес към подобно съдържание.

Д-р Андреа Линер, клиничен психолог и коуч по раздяла, казва, че публичните личности - привлекателни, богати и успешни в очите на другите, би трябвало да са имунизирани срещу много проблеми в живота. Но разбира се - не са, а да имат нормални човешки разочарования и несполуки, носи подсъзнателно успокоение на всички останали. Сякаш подсъзнанието казва: "Ето, случва се и на най-добрите".

"Така че, когато разберем, че на знаменитости им се изневерява или се разделят, или се развеждат - това някак си ги хуманизира" - обяснява Линер. - Но това също може да ни обърка, защото смятаме, че те не би трябвало да имат такива проблеми, ако са постигнали тези нива на успех."

Алис Лепърт, професор по медии и комуникации, посочва, че някои хора действително се радват да видят как определени взаимоотношения рухват.

"Искаме да видим как любовта побеждава всичко - добавя Лепърт. - Но виждаме толкова много връзки на знаменитости да се разпадат, че сме скептични към повечето от тях от самото начало."

По тази причина има и много хора, които пък болезнено изживяват разделите на известни двойки, тъй като това отнема от идеализирания образ на любовта.

Връзката на Бакалова и Григоров засега изглежда имунизирана от външния интерес към техните лични взаимоотношения. Макар че каскадьорът не издържа и преди дни даде да се разбере, че изобщо не му харесва да чете едни и същи неверни твърдения за връзката си.

Той пусна снимка, на която прегръща Мария, и написа: "Ето, да ви дам повод и отговор. Обичам те, @mariabakalovaofficial".

Номинираната за "Оскар" актриса от своя страна не намира за нужно да дава излишни обяснения на когото и да било. Мария досега демонстрира, че освен амбициозна, талантлива и много работлива, не страда от комплекси и излишна суета.

В редица ситуации тя не си позволява да говори прибързано и да се покаже в лоша светлина, като се поддаде на провокации.

"Нищо не е толкова трудно, ние си го правим по-трудно", казва Мария в съвместно тв интервю със своя любим.

Едно от най-сериозните предизвикателства за нея и Валери е фактът, че и двамата са много заети и постоянно пътуват. Но въпреки това се разбират отлично и имат уговорката - когато тя трябва да е някъде по работа, а той е свободен - отива с нея. И обратното. Колкото и да са заети, намират начин и време да бъдат заедно.

"Когато хората се обичат, разстоянието не е от значение - коментира Мария. – Могат да са щастливи заедно, но ако в същото време си нещастен, защото не преследваш мечтите си, няма как да си полезен за другия човек. Насърчаваме се един друг да преследваме мечтите си, да работим и да се развиваме."

Бакалова обича да работи и да не лежи на стари лаври, последното голямо кинозаглавие с нея я вкара в обувките на Ивана Тръмп. Тя също така подкрепя Валери, който също започва да се изявява като актьор. Тепърва ще го видим в ролята на вратар във филма, за който говорят всички - "Гунди - легенда за любовта". След изявата му пред камерата в киноисторията на Аспарухов кастинг режисьорката пише на Гиргоров да й изпрати свой видеозапис и веднага след това той се сдобива с още една роля за сериал.

Образ, който не е далеч от неговия собствен - спасителски. Всъщност цели пет години Валери работи като спасител, след като изкарва курс.

Синът на олимпийската ни шампионка Мария Грозева въобще не е разглезен и не се плаши от работа, като от съвсем рано започва да си изкарва прехраната сам. Още едва на 16 години, за да не скучае и безделничи, става помощник-сервитьор в заведение в Синеморец.

Първата работа на Мария пък е на рецепцията на фитнес, на който е и лице. Още от първи курс започва да снима, без значение колко символичен хонорар ще вземе, защото опитът за нея е много по-ценен. И ето че днес Холивуд я стиска здраво в прегръдките си.

Въпреки отдадеността на кариерата си тя винаги намира време за половинката си, както и той за нея. Че двамата са един за друг, са сигурни всички, които ги познават.

И Мария Грозева е категорична, че много се обичат и самата тя изобщо не се бърка във връзката на сина си и неговата избраница, защото те най-добре знаят накъде и как да вървят.

Други от Възход и падение

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

На 16 септември рожден ден имат

Илхан Кючюк, евродепутат, зам.-председател на ДПС, съпредседател на Алианса на либералите и демократите в Европа Николай Гигов, бизнесмен Мариана Николова

Мария Бакалова и френският актьор Гийом Кане са в журито на “Синелибри”

Единствената българка, номинирана за “Оскар”, влиза в състава на журито на 10-ото издание на кинофестивала “Синелибри”. Заедно с Мария Бакалова ще бъде и френският актьор Гийом Кане

>