Любо Пенев подписа с "Локо" (Пд) за 1+1 години

17.06.2024 18:05 24 часа Пловдив онлайн
Любослав Пенев получи фланелка от Илко Пиргов.

Феновете приветстваха "черно-белите"  на първото занимание

Новият старши треньор на "Локомотив" (Пловдив) Любослав Пенев подписа договор с клуба  за 1+1 години. Това съобщи самият той при днешното му представяне. Той получи фланелка с №19, която му беше дадена от спортния  директор на "черно-белите" Илко Пиргов.

"Винаги съм си поставял високи цели. Започваме работа без нови попълнения, но ще привлечем футболисти. Не искам да се делим на играчи, ръководители и фенове, трябва всички да сме заедно", каза още Пенев.
Спортният директор на "смърфовете"  Илко Пиргов каза,  че Любо е точният човек за клуба и му пожела успех. Точно в 18 часа Пенев изведе "черно-белите" играчи на първи занимание под бурните овации на феновете.

Подготовка започна  Кръстьо Банев от втория тим на "черно-белите".  До края на тази седмица ще се присъединят Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Тодор Павлов, Владимир Медвед и Роман Иваноф.

Планираната контрола с "Арда" за 3-ти юли отпадна, защото двата тима ще се срещнат още в първия кръг на първенството. Вместо това "черно-белите" ще мерят сили със "Славия".

Други от Футбол

Керкез: Щастлив съм, че не ни вкараха

Наставникът на "Ботев" (Пд) Душан Керкез коментира победата над "Берое" с 1:0 в Стара Загора:  "Трябваше да вкараме гол по-рано и да бъдем по-спокойни. Не е леко да победиш тук

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" и се изравни с лидера "Левски"

"Ботев" (Пд) излъга 1:0 "Берое" в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на елита ни, който обаче идва след 7-ия заради промяна в прогламата. Кристиан Нвачусву донесе трите точки за "канарчетата" с гол в

С два гола в добавеното време "Хебър" изравни "Локомотив" (Пд) на "Лаута"

С два гола в добавеното време на мача "Хебър" стигна до точка при гостуването си на "Локомотив" (Пд) в първа среща от 12-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха вълнуващ двубой

Обявиха новия изпълнителен директор на БФС

След 15 години на поста изпълнителен директор и общо 18 в Българския футболен съюз Борислав Попов бе освободен. "Който не си върши работата, ще бъде сменен"

Илиан Илиев продължава без загуба, взе втора победа с националите - 1:0 над Северна Ирландия в Пловдив

България победи с 1:0 Северна Ирландия във втория си мач от Лигата на нациите, като победния гол вкара Кирил Десподов в 40-ата минута. Двубоят от Група 3 на Лига С се игра на стадион „Христо Ботев" в

>