Бракът на Джей Ло и Бен Афлек не издържа и година, разделят се

12.06.2024 01:00
За да спаси брака си, Джей Ло предприе драстична крачка, загърбвайки кариерата си

Една от най-красивите двойки в Холивуд се разпадна. Дженифър Лопес и Бен Афлек слагат край на брака си, който не успя да издържи даже година. От доста време върви мълвата, че има сериозен крах в отношенията им, подклаждана от папарашки снимки, на които се вижда как се карат на улицата.

За да спаси брака си, Джей Ло предприе драстична крачка, загърбвайки кариерата си. Отложи турнето си в името на семейството, но явно без резултат. В медиите зад океана се появи информация, че двамата продават имението си в Бевърли Хилс. Двойката го купи миналата година за 60 млн. долара, за да започне в него своя нов семеен живот.

Една от причините за проблемите в звездния дом е, че Дженифър изкарва на показ целия си живот, включително и любовния. Докато Бен държи личните му отношения да останат далеч от прожекторите. Това разказа самият той пред медии неотдавна. Освен това се говори, че Джей Ло е твърде ангажирана с кариерата и бизнес делата си, а любимият ѝ попрекалява с чашката. Явно и като нрав е доста избухлив. Няколко пъти се появиха видеа и снимки от препирните му с бившата му съпруга Дженифър Гарнър. След един такъв скандал актьорът се качи в автомобила си видимо бесен и опитвайки да тръгне, първо удари паркиралата пред него кола, а след това и тази зад него. (24часа)

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>