Вижте идеолога на изненадата "Величие" (Галерия)

11.06.2024 13:40
Юли 2018 г. Ивелин Михайлов пише: "Добрият изстрел може да се получи, само, когато си в мир със себе си. Стрелбата с лък е чудесен начин за постигане на вътрешен мир."
Ивелин Михайлов вляво е пуснал тази снимка на 8 септември 2019 г. и е написал: Спри телевизора и стани участник в живота. Посети “Исторически парк” и бъди главният герой! Снимката е то профила му във Фейсбук
Картината изобразява Ивелин Михайлов и жена му Вася, във фейсбук не пише кой е авторът. Пише, че е рисувана по снимка. Пусната е на 1 декември 2018 г.
Картината явно е рисувана по тази снимка. Ивелин Михайлов с жена си Вася на средновековен събор 2018 г. Под нея е написал: Българи! Най-голямото щастие за един човек е да може да изпитва истинска, дълбока, всепроникваща и изригваща от сърцето обич. Обич към половинката, обич към семейството, обич към народа си, обич към родината и обич към традициите.
28 ноември 2018 г. Ивелин Михайлов се възхищава на меч Снимка: Фейсбук
IV средновековен събор "Помни славата - Туида" 2018 . Ивелин Михайлов е в средата
Ивелин Михайлов е написал под тази снимка "Литовски вид". Пояснява, че е в Полша, гр. Волин до Балтийско море. Средновековен фестивал, който възстановява викингска и славянска епоха.
3 юни 2018 г. Под снимката Ивелин Михайлов пише: Българина (оригинален правопис - б.р.) не моли и не чака, той създава и си взема.
Юли 2018. Селфи с намек за корона? Снимка: Фейсбук профила на Ивелин Михайлов
2014 г. Фирмата "Тугедър", в която работи Ивелин Михайлов го награждава със сабя
Джип на отбора му Български юнак, в който се провеждат военни обучения
Джип на Историческия парк с логото на Български юнак
Треньори в Български юнак Снимката е от фейсбук профила на отбора
Март 2024 г. Ивелин Михайлов - вдясно с бутилка в ръка, с другари пред механа

Ивелин Людмилов Михайлов се казва човекът, който стои зад партията "Величие" - сензацията на вота. Та ще има поне 12 депутати в 50-то Народно събрание.

Според профила му във фейсбук е роден в Горна Оряховица. Завършил е Техникум по електротехника "М.В. Ломоносов", випуск 1996 г. От 1999 до 2003 учи в  Икономическия институт във Варна, специалност стопанско управление. Отбелязва се, че го е завършил едва през 2013 г.

През 2008 г. се жени за Вася Михайлова, през 2010 му се ражда дете и си купува къща.

Любимият му цитат е "Не е важно с каква скорост се катериш по стълбата на живота, а е важно да си сигурен, че се катериш по правилната стълба."

Живее в с. Неофит Рилски, където все още строи Исторически парк, около който периодично избухват скандали.

Според профила му все още е женен, въпреки че някои сайтове твърдят, че бил в развод. Жена му обаче агитира за партията му на тези избори като си пуска общи снимки с него и номера на бюлетината на "Величие". Но живее във Варна. Отбелязва го като съпруг в профила си. 

Според Търговския регистър Ивелин Михайлов е свързан с 33 фирми сега и 11 вече закрити.  Днес е пълен собственик на 7, участва в собствеността на още 28. В управлението е на 33. 

Откъде са парите му и колко е изкарал не е много ясно. От профила му ясно се вижда обаче, че той много харесва оръжията и от години се занимава с исторически възстановки. Много обича да се снима с всякакви оръжия.

В профила му пишат много български емигранти или бивши такива и се възхищават на родолюбието му и желанието му да направи нещо за България, която те са напуснали "по принуда". Казват му, че се гордеят с него. Наричат го велик ментор, уникален човек и пр.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Други от От страната и света

Тропическата буря "Лесли" вече е ураган в Атлантическия океан

Тропическата буря "Лесли" вече се е превърнала в ураган, който се придвижва на югозапад от африканската островна държава Кабо Верде в Атлантическия океан, предаде Ройтерс

Убиха лидер на военното крило на "Хамас" при израелски удар в Северен Ливан

Един от лидерите на Бригадите "Изедин ал Касам" - военното крило на радикалната палестинска групировка "Хамас", Саид Аталах е бил убит при израелски удар в Северен Ливан, предаде Ройтерс

Интензивен трафик на ГКПП-та с Румъния и с Гърция

Интензивен е трафикът на гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и с Гърция, съобщиха от Главната дирекция "Гранична полиция" (ГДГП) - МВР, на сайта на ведомството, предаде БТА

В България може да се съхранява отработеното ядрено гориво поне до 2032 г.

В България може да се съхранява отработеното ядрено гориво (ОЯГ) поне до 2032 г. Това каза председателят на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР) Цанко Бачийски по време на семинар за журналисти

Светлини на 200 дрона в небето над Петрич "разказаха" за цар Самуил

Светлини от дронове в небето над Петрич „разказаха" за цар Самуил и неговите смели воини. За първи път жителите на общината бяха зрители на Патриотична светлинна композиция в небето над градския парк

>