Бойко Борисов: Западът иска предвидим партньор, не кешаджии

06.06.2024 20:52

"Те са се подготвили да фалшифицират както кметските избори в София, така и парламентарните". Това предупреди лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов симпатизантите си във Варна, където партията закри предизборната кампания. Според него е възможно да бъдат отпечатани допълнително гласове на машините, за да излезе, че са гласували повече хора за опонентите на ГЕРБ, и така да ги бият на изборите.

В препълнената зала "Младост" на Двореца на спорта и културата пристигна лично лидерът на партията Бойко Борисов заедно с Мария Габриел и Делян Добрев.

Къде ви е "Хемус" четвърта година, откакто ни няма. Къде са парите, къде е магистралата? Къде са чувалите, къде е магистрала "Черно море"? Няма ги, обърна се към събралите се Борисов.

Където минех във Варна се правеха магистрали, имаше пречиствателни станции, училища, детски градини, междублокови пространства, стадиони и спортни площадки, а сега нищо не се прави.

Борисов похвали бизнеса във Варна, че се отеглил от кмета на Варна като имаше предвид оттеглянето на доверието от страна на коалиция "Алтернатива за гражданите", която те обявиха неочаквано преди дни.
Гневен съм ви, защото похарчихте парите, набутахте държавата в дългове и не направихте нищо, каза Борисов, визирайки ПП-ДБ.

По думите му от ПП-ДБ са се подготвили да фалшифицират както кметските избори в София, така и парламентарните избори.

Според Борисов държавата трябва да помогне на община Варна за довършване на новия стадион и обеща подкрепата на ГЕРБ, както и че в следващите 1-2 години ще бъдат направени спортни съоръжения.

Борисов каза, че не се стяга за премиер, както твърдял Христо Иванов.

Каквото сме обещали на Варна, всичко сме направили. Тук са направени много снимки с европейски политици, а през последните 4 години никой не е дошъл.

Можем да изброим 40 души, които са много по-подготвени от кадрите на ПП-ДБ, каза още Борисов.

Европа разбира, че в наше лице България е прогнозируема, дисциплинирана и отговорна. 

Български войник за чужда земя няма да се бие, само да защитаваме България. Ако трябва да помагаме на Украйна, ще го правя с цялото си сърце и душа, защото тя е нападната и агресорът е Путин, категоричен бе Борисов.

Други от От страната и света

Износът на палмово масло от Индонезия намалява заради местно търсене и по-ниското производство

Износът на палмово масло от най-големия световен производител Индонезия се очаква да намалее тази година. Това се дължи на увеличеното вътрешно потребление поради по-високи задължения за влагане на

"Банк ъв Ингланд" остави водещата си лихва без промяна

"Банк ъв Ингланд" (Bank of England) остави без промяна водещата си лихва на нивото от 5 процента на днешното заседание по паричната политика, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА

Македонци с българско гражданство пълнят избирателните списъци в Благоевградско

Хиляди македонци, получили българско гражданство в последните десетина години, пълнят избирателните списъци в Благоевградско, но никога не идват да гласуват на парламентарни и европейски избори

Кметът на Русе почете Кичка Бодурова за нейния 50-годишен юбилей на музикалната сцена

„Петдесет години на сцена означават много повече от нотите, които сте изпяли, или записите, които сте продали. През тези години Вие давахте глас на емоциите ни и затова този юбилей празнуват и хората

18-годишна блъсна жена на пешеходна пътека в Каварна

18-годишна шофьорка блъсна жена на 53 години в Каварна, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич. На 18 септември, около 16:35 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно

>