Прокуратурата е обвинила Терзиев за зъбите на Светлана Гущерова

05.06.2024 18:08
СНИМКА: Инстаграм/Светлана Гущерова

Софийската района прокуратура заяви, че бившият борец Кирил Терзиев е обвинен за закана с убийство и още вчера му е наложена мярка "подписка". 

Олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев получи с обвинението за закана с убийство след като плеймейтката Светлана Гущерова разказа в социалните мрежи, че е била ударена от него пред очите на трите ѝ деца - Криси, Ани и Доби. От Софийската района прокуратура заявиха, че на Терзиев е наложена мярка "подписка". Пред различни интернет издания Терзиев отрича да е ударял Гущерова или да е имал неизяснени финансови отношения със семейството.

Борецът не беше открит за коментар относно случилото се с плеймейтката. МВР от своя страна не отговориха дали в 4-то РПУ има регистрирани сигнали срещу Терзиев и какъв е техният брой.

По думите на Светлана Гущерова тя е била нападната в понеделник, малко след 20:00, часа докато се прибирала с мъжа си и трите си деца. Според Гущерова, известният Терзиев е наблюдавал семейството и е чакал подходящия момент. Той се появил с автомобила си, когато съпруга ѝ отишъл да отвори вратата на гаража. В началото отправил няколко заплашителни реплики, а после последвала и физическата саморазправа, споделя Гущерова.

 "С голям замах ме хваща за бретона и три пъти ми удря главата в прозореца, който аз съм спуснала. Предните два зъба ми паднаха, имам огромен кичур, който ми падна от косата... Децата започнаха да крещят и да викат: мамо, мамо, мамо...", разказва плеймейтката.

Гущерова разказва, че веднага започнала да свири с клаксон, надявайки се някой да дойде. След това извикала линейка и си извадила медицинско. По думите ѝ, нападението е заснето от охранителни камери, а записите от тях са предадени на полицията.

"Децата са ми под много голям стрес. Едното е на 2, другото на 3, а най-голямото на 5 години. Когато се прибрахме и оставихме децата на майка ми, тя не е могла да заспи цяла нощ", разказва още Гущерова.

Бившият борец е познат на семейството, но от година не поддържат връзка. Известният модел отхвърля версията нападението да е свързано с неизяснени финансови отношения:

"Имаше нападение над съпруга ми преди три месеца. Зашлеви му шамар и му беше откраднал телефона. Ако някой дължи на някого пари, това ли е начинът да оскубеш жена и да я удариш в колата пред три деца. Хипотетично, но то не е така."

Срещу Терзиев са подавани няколко жалби в полицията, но без резултат, твърди още Гущерова:

"Всичко е било скъсвано. Той ми се обажда нагло и казва: ти сега си била в 4-то РПУ, пускала си жалба, знаеш ли, че са мои хора и всичко ти е скъсано. Около три-четири жалби съм пускала. Нито една не е била погледната. Постоянен тормоз, с дни звъни да ме заплашва. От къде да знам, че утре някой някъде няма да ме застрелят, вчера пак най-нагло ме следяха."

Други от Възход и падение

Оперни певци от 5 държави пеят в заключителния галаконцерт на майсторския клас на Райна Кабаиванска

14 млади оперни певци от пет държави – България, Грузия, Италия, Румъния и Южна Корея ще пеят в заключителния галаконцерт на 24-ия международен майсторски клас на Райна Кабаиванска

На 25 септември рожден ден имат

Бриг. ген. Венелин Венев, директор на служба “Военно разузнаване” Иван Папазов, председател на Съвета на директорите на ВП “Брандс Интернешънъл” АД, член на УС на КРИБ Кольо Колев, социолог

Бащата на Матю Макконъхи починал, докато изпитвал оргазъм

Матю Макконъхи издаде автобиографичната си книга "Зелени светлини", признава, че споменът за покойния му баща и досега успява да го накара да се усмихне

На 6 г. записват Милко Калайджиев на акордеон, той тръгва тайно на уроци по китара

Веднъж пял на сватба, където не искали чалга - само поп. Младите не били доволни - чакали си "Пиленцата" Няма стара и нова музика, има добре изпълнена и лошо изпълнена музика

“Оейзис” връщат “накъсаните” коси, карираните ризи и широките дънки

Музикантите носеха и огромни парки, които пак се радват на интерес "Оейзис" обявиха, че се събират и ще правят концерти, и разбира се, това веднага се отрази върху модата

>