Светлана Гущерова имала запис как Кирил Терзиев я бие

05.06.2024 08:16
Светлана Гущерова СНИМКА: Инстаграм/svetlanagushterova

Олимпийският медалист твърди, че не я е докосвал, тя го оборва със записи от камери

Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплюя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави.

Това каза плеймейтката Светлана Гущерова, която обвини олимпийския ни медалист в борбата Кирил Терзиев, че я е пребил и е потрошил зъбите й. Тя заяви, че е готова да покаже и записите.

"Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него", обясни вчера пред "24 часа" Терзиев.

На това му твърдение днес тя отговори пред Нова тв: "Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплюя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави".

По думите на Светлана Терзиев е казал, че познава шефа на 4-то районно и няма да му направят нищо, той отново щял да смачка сигнала.

Плеймейтката обясни, че това не е първият сигнал срещу бореца. Преди време нападнал мъжа й и му откраднал телефона. Сигналът бил подаден отново в същото районно, твърди Гущерова и нищо не се случило.

"Извадила съм си медицинско. Трябваше поне за 24 часа да го задържат, ако полицията пак не направи нищо, ще дойда да ви го дам и да го покажа на вас", закани се тя да покаже видеото в ефир.

Гущерова и Терзиев се познавали от 2010 г. Той бил на сватбата й, а с мъжа й не се познавали толкова, през Ковид пандемията се сближили.

"Не знам защо е конфликта. Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо", разясни тя.

Самата ситуация тя разказа отново.

"Това се случи онзи ден към 20:10 ч. Със съпруга ми и децата се прибирахме. Живеем на бул. България, когато спряхме през кооперацията, оставих мъжа ми да слезе да отвори подземния гараж отвътре. Докато завивах отстрани в улицата до кооперацията, видях една наша стара кола. Много добре я познавам и знам кой я кара. Не съм го видяла да кара зад мен, засичам го пред кооперацията, пред нашия гараж, той няма как да дойде отдолу, защото е задънена улицата. Спрях да го питам какво прави тук, а той ми отговори, че дошъл да види дали сме тук", разказа Гущерова.

"Къде е тази твоя дебела свиня, ще ви убия, ще ви съсипя", казал още Терзиев на плеймейтката. Тя твърди, че е потресена и уплашена, а децата й също, тъй като цялата ситуация се разиграла пред тях.

Вчера чрез сторита в инстаграм, Гущерова също разказа за ужасяващата сцена, на която станали свидетели трите й деца.

"Ще споделя нещо, което касае сигурността на цялото ми семейство. Кирил Терзиев, бивш борец, преди минути ми посегна в колата ми пред децата ми. Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана 1 година от него. Досега мълчах! Но ми посегна през прозореца на колата ми, пак казвам - пред децата ми. Чашата преля", пише тя.

Гущерова допълни, че Терзиев е счупил предните й зъби. "Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това. Преди 30 минути се обадих, а все още няма екип", споделя плеймейтката.

Тя допълни, че се е страхувала за своята безопасност и тази на децата ѝ, а е нямало кой да ги защити.

Пред "24 часа" Терзиев се защити и обясни, че не я е докосвал. "Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него", обясни той. Бившият ни шампион казал на полицията да видят камерите, защото инцидентът е станал на оживено място на улицата и всичко вероятно е записало. Това щяло да ги оневини.

Според него става въпрос за неуредени сметки със семейството на Гущерова.

Други от От страната и света

Йотова: България може да се превърне в център за борба с киберпрестъпността

Киберпрестъпността не може да бъде затворена в географски граници и е проблем на целия свят. Със своите традиции в сферата на високите технологии и с изключително подготвените млади хора България

Съдят продавачка, откраднала над 7 хил. лв. от дрогерия, в която работи

Софийската районна прокуратура предаде на съд мъж и жена за кражба и присвояване на пари. Това съобщиха от пресцентъра ѝ. 24-годишата жена е обвинена

Мъж близа в затвора за закана с нож: Ще те наръгам, ще те убия

43-годишен мъж от Кюстендил получи ефективна присъда "лишаване от свобода" за година и половина за закана с убийство. Районен съд – Кюстендил определи наказание „лишаване от свобода" за срок от 1

Задържаха шофьор, карал под въздействието на амфетамини

Водач, управлявал лек автомобил под въздействието на наркотични вещества, е задържан в РУ Берковица. На 24.09.2024 г. в 22,10 ч. в с. Мездрея, общ. Берковица

Задържаха жена, тормозила и заплашвала бившия си, имала и незаконна пушка

31-годишна жена от Дупница е упражнявала психически тормоз над бившия си съпруг, отправяла заплахи и чрез кореспонденция във Viber. Това съобщиха от ОД на МВР-Кюстендил

>