Фенове разкриха пола на бебето на Хейли и Джъстин Бийбър

28.05.2024 11:16
Хейли и Джъстин Бийбър СНИМКА: Инстаграм/haileybieber

Фенове "разкриха" пола на бебето на Хейли и Джъстин Бийбър.

В социалните мрежи все повече се върти слухът, че звездното семейство очаква момиченце. Последователите на Хейли и Джъстин са убедени, че инфлуенсърката открай време пуска улики на почитателите си за пола на детето, като все по-често публикува свои снимки облечена в розови дрехи.

"Бебе Бийбър е момиче" и "Ще имате момиче!", са най-често срещаните коментари под профилите и на двамата. Някои вече дори предсказват и какво ще е името на бъдещия наследник, чийто пол все още не е разкрит официално от родителите. Това, на което залагат повечето, е Блосъм, съобщава Дир.бг.

Припомняме, че Хейли и Джъстин обявиха голямата новина на 9 май в Инстаграм чрез видеопослание.

Тяхното познанство датира от далечната 2009 г. Години по-късно, когато Джей Би сложи край на връзката си със Селена Гомес, вдигна сватба за очевидно най-голямата си любов, а именно Хейли. Двамата се сгодиха през юли 2018 г.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>