Кои са тия абитуриентки - днес известни и успешни?

21.05.2024 12:35

Наричат я златно момиче

5 г. след завършването си през 2019-а девойката в красива червена рокля ще преследва медал за България от олимпийските игри в Париж. В Токио стана пета и изравни второто най-добро индивидуално постижение в историята на художествената ни гимнастика - на Мария Петрова. Има сребърен медал от европейско първенство, както и сребро на световно първенство в отборното класиране заедно с Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Актрисата, която изпя "Луната спи"

Тя е поп и оперна певица, освен това и актриса. Сред известните и любими парчета, които пее в дует с мъжа си, са: "Страхотен ден", "Този филм", "Луната спи". Играе в театър "Българска армия" и наскоро бе в ролята на дубльорка на Мария Калас в пиесата "Глас". Момчето до нея е Иво Димчев, бил неин кавалер на бала, след като заедно учат в театрална паралелка. 

Изпратете в "24 часа" снимки от най-прекрасната нощ: ваши, на мама,татко, баба или дядо, разкажете смалко думи личната си история итя ще стане част от националната

Извадете незабравимите снимки от абитуриентския ви бал и участвайте в новия фотоконкурс на “24 часа”. Независимо на каква възраст сте - на 18 или 81 години. Независимо дали сте преживели най-прекрасната нощ наскоро, или преди половин век.

Изпратете снимките независимо къде се намират - в телефона ви, в паметта на компютъра или в кашона - без значение от годината на завършване. Ще ги видите два пъти в “24 часа” - в най-четения всекидневник и в най-посещавания новинарски сайт в България, в който 3 милиона всеки месец търсят достоверна информация.

Изпращайте вашите снимки на адрес ojivlenie@gmail.com, както и вашите предположения кои са известните девойки на снимките. Отговорът на загадката ще е в утрешния брой.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>