Дъщерята на Еминем се омъжи

21.05.2024 10:22
Дъщерята на Еминем официално се омъжи СНИМКА: instagram/@hailiejade

Дъщерята на Еминем Хейли Джейд Скот вече е официално омъжена за годеника си Евън Макклинток.

28-годишната инфлуенсърка потвърди новината за сватбата си в Instagram със снимки, направени по време на романтичното събитие.

"Тази седмица се събуждам вече като съпруга", написа тя в публикацията. "Не можехме да си пожелаем по-добро и по-красиво празненство. Бяха проляти толкова много щастливи сълзи, смях и усмивки и много любов. Евън и аз сме толкова благодарни на семейството и приятелите ни, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга."

Двойката е сключила брак в Батъл Крийк, Мичиган в събота, според TMZ.

От публикуваните кадри се вижда, че Хейли е била облечена в прекрасна бяла булчинска рокля, допълнена с романтична пола от тюл с прозрачен воал, покриващ елегантната й прическа, предаде life.dir.bg.

На една от снимките се вижда как щастливата булка танцува с баща си на дансинг, докато гостите ги наблюдават.

Хейли и Евънс се срещат от 2016 г. и се сгодиха през февруари 2023 г. Тя обяви годежа им в Instagram, споделяйки кадър, на който той е паднал на едно коляно, и текстът: "Небрежно обобщение на уикенда... 2.4.23 обичам те @evanmcclintock11."

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>