“Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме” – след 130 целувки ергенът си остана ерген

17.05.2024 23:30
Ергенът не избра нито една от двете финалистки, каза им го чрез видео.
Магдалена и Наеджда останаха наистина разочаровани след решението на Алек да не изебере нито едната от двете.
Майката на ерена ясно му показа, че не е съгласна той да продължи отношенията си извън риалитито нито с Надежда, нито с Магдалена.
Егренът Алек си остана ерген

В мрежата обявиха майка му за победител в риалитито

“Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме; Ергенът избра да остане при мама; Ама най-много си обичам мама!; На мъжете, които мамчето им търси жена, дори по телевизията не могат да им намерят.”

Тези и още стотици коментари напълниха социалните мрежи след финала на романтичното риалити “Ергенът”. Въпреки че по време на целия сезон Алек показваше любовни отношения с участничките,

краят никак не бе романтичен

Той не избра нито едната, нито другата финалистка, но не им го каза лично, а чрез видео.

“Дами, вие сте перфектни, аз не съм”, каза ергенът във видеообръщение към двете финалистки - Надежда Вишева, която е на 34 години и има син на 7, и 36-годишната Магдалена Томова. “Не очаквам разбиране от вас, защото аз самият не се разбирам в последните седмици”, каза още Алек.

Той разказа, че в началото на предаването се е пошегувал какво ще стане, ако се влюби в повече от едно момиче. “Всички се смяха, но сега въобще не ми е смешно”, каза Алек. По думите му той не избира категорично с коя иска да продължи отношения след финала, защото и към двете е изпитвал симпатии.

“Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение”, допълни той, като смая двете финалистки. И правилно, и грешно щяло да бъде решението му, ако избере едната.

“Наистина ли един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно. Отговорът според мен е не. Любовта не работи така”, каза Алек, като заяви, че е слаб и помоли двете жени да му простят. Но и двете останаха крайно разочаровани от решението му. Според Надежда той бил страхливец.

Тези, които късат с бившите се чрез видео, вайбър, месинджър и прочее, са същите, които след време уволняват/пенсионират работниците си с писмо или чрез обаждане от “Личен състав” да си вземат документите. Сейм шит.

П.П. Мама ги нарeди сичките! Доброволното унижение е личен избор! Написа във фейсбук актьорът Мариан Бачев.

Според Алек обаче той бил голям джентълмен и това щяло да повлияе, ако застане на живо пред двете жени. “Ако бях застанал, както е редно да се случи, не съм сигурен какъв щеше да бъде ефектът за дамите пред екрана. Джентълменът поставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е щастлива тя. Мъжът гледа себе си. Притежавам прекалено много джентълменство, защото се губя в другия човек”, каза той.

Дали решението му обаче е взето заради майка му? Това се питат стотиците зрители. Във финалния епизод участничките се запознаха с майката на Алек. “Не са млади момичета, а млади жени. Алек и той е млад мъж, но ми се струва много по-малък от тях”, каза тя. Затова и според нея 7-годишният син на Надежда е на сериозна възраст, може да промени отношенията им и да не приеме Алек като новия партньор на майка му.

Представям си едно усмихнато, слънчево момиче, намерило своя път в живота, стъпило на краката си, което го обича безрезервно и би му дало цялата любов на света...без багаж”, допълва майката на Алек.

Ергенът обаче беше категоричен, че скептицизмът ѝ

по никакъв начин не е повлиял на решението му,

тъй като в главата му не е имало друг финал, освен този, който се случи.

“Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които вземам”, каза Алек по Би Ти Ви, допълвайки, че е спал спокойно, защото не е излъгал никого с празни обещания.

“Имах симпатии и към двете жени. В този свят бяхме само трима, няма други. Аз, Магдалена и Надежда, това е. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъда оттук нататък. И си взех голям урок”, каза Младенов.

А по отношение на това дали се е замислил как двете финалистки биха се почувствали от ситуацията, в която ги е поставил, Алек обясни: “Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че вземам теб и после чао.”

Младенов обясни, че е взел решението да си тръгне сам от предаването много преди майка му да влезе в имението и да се срещне с претендентките за сърцето му. Изборът му да не даде сигнали каква ще бъде развръзката и да продължи до края на предаването бил стратегически, защото все пак имал отговорност към продукцията.

Оказва се, че никоя от дамите не го е “докоснала емоционално”, затова нито Магдалена, нито Надежда получи пръстен. “Надявам се моят син да не стане такъв, поне аз ще се опитам да го възпитам да уважава чувствата на другите”, казва с голямо разочарование Вишева. Съперничката ѝ - Магдалена Томова, пък отказа да повярва, че това се случва наистина.

Явно нито една от всичките 130 раздадени целувки по време на 2-та месеца в Гърция не е успяла да стопли сърцето на Алек и да

смекчи майчиното покровителство

Това обаче не попречи на Младенов да спи спокойно с чиста съвест. Все пак не залъга никого, давайки напразни обещания за безгранична любов, при условие че е изпитвал само симпатии.

Други от Възход и падение

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

На 16 септември рожден ден имат

Илхан Кючюк, евродепутат, зам.-председател на ДПС, съпредседател на Алианса на либералите и демократите в Европа Николай Гигов, бизнесмен Мариана Николова

Мария Бакалова и френският актьор Гийом Кане са в журито на “Синелибри”

Единствената българка, номинирана за “Оскар”, влиза в състава на журито на 10-ото издание на кинофестивала “Синелибри”. Заедно с Мария Бакалова ще бъде и френският актьор Гийом Кане

>