Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"

16.05.2024 23:05
Ергенът Алек Младенов

Наистина ли един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно? Не, любовта не работи така, смята той

"Дами, вие сте перфектни, аз не съм", каза ергенът Алек във видеообръщение към двете финалистки в предаването. Той не избра нито едната, нито другата, но не им го каза лично, а чрез видео.

"Не очаквам разбиране от вас, защото аз самият не се разбирам в последните седмици", каза още Алек. И разказа, че в началото на предаването се е пошегувал какво ще стане, ако се влюби в повече от едно момиче. "Всички се смяха, но сега въобще не ми е смешно", обясни Алек.

"Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение", допълни той, като смая двете финалистки. И правилно, и грешно щяло да бъде решението му, ако избере едната. "Наистина ли един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно. Отговорът според мен е не. Любовта не работи така", каза Алек, като заяви, че е слаб и помоли двете жени да му простят. 

"Маги, теб мога да опиша само с една дума - класа", се обърна той към 36-годишната участничка Магдалена. А към Надежда каза, че заслужава всичко добро. 

"Ти ли трябва да ми кажеш нещо?, попита уплашено Магдалена, когато двете с Надежда се оказаха сами на едно и също място, чакайки Алек на финала. "Не, и аз чакам като теб", отговори Надежда малко преди водещият Наум Шопов да отиде при тях. "Ситуацията е неочаквана и за нас", каза той, като дори не им обясни какво се случва. 

Въпреки че ергенът се "вълнуваше, че най-накрая ще може а изрази чувствата си свободно", той реши да ги покаже чрез писмо, а не лично. 

Той не избра нито една от двете финалистки, въпреки че и с двете показваше близки отношения по време на цялото предаване. "От толкова прекрасни момичета, с които се запознах, изградих силна връзка с Магдалена и Надежда", каза Алек във финалния епизод. Той описа Надежда като една да от най-прекрасните жени, които е срещал, както и, че тя е лъч светлина, винаги казва какво мисли и е естествена. Магдалена пък била за него изключителна жена, която показва изящност, класа и поведение на кралица, но вътре в себе си била фино, ранимо и прекрасно момиче. 

В последния епизод участничките се запознаха с  майката на Алек. Според нея обаче синът на Надежда е на сериозна възраст и може да промени отношенията им. Детето е на 7 и може да не приеме Алек като новия партньор на майка му.

"Не са млади момичета, а млади жени. Алек и той е млад мъж, но ми се струва много по-малък от тях", каза майката на Алек във финалния епизод. Според сестра му обаче и двете са й направили добро впечатление. 

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>