Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си

16.05.2024 14:22
Дъщерята на Том Круз - Сури Кадър: Фейсбук/The Stars

Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си. 18-годишната Сури е решила да приеме второто име на майка си - Кейт Ноел Холмс. 

Не е ясно дали наследницата на Том Круз ще се откаже от фамилията на баща си по документи. Засега тя е приела името Сури Ноел като сценично, но в акта й за раждане все още е Сури Круз, пише Hello. 

Според източници Сури, която тепърва изгрява на театралната сцена, не е близка с известния си баща. 18-годишното момиче играе в пиеси и вероятно скоро ще започне да се снима и във филми. 

Майка й Кейти Холмс заяви в интервю, че обича да работи с дъщеря си, но винаги изисква много от нея. Тя също така нарича единственото си дете „много, много талантливо", а също и уверено.

„Обичам я толкова много. Най-голямата ми цел винаги е била да я възпитавам в нейната индивидуалност. Да се уверя, че тя е 100 процента себе си и е силна, уверена и способна. И да го знае", казва Холмс. 

Очаква се Сури да започне в колеж през есента, но не е разкрила публично къде или какво ще учи.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>