Неделя Щонова и Атанас Месечков взеха купата на Dancing Stars

14.05.2024 23:29
Неделя Щонова и Атанас Месечков откриха финала на Dancing Stars с танго фюжън.
Неделя и Наско танцуваха фрийстайл.
Ивет и Тодор избраха да танцуват шоуденс.
Вторият танц за вечерта на Ивет и Тодор беше шоуденс.
Натали и Димитър от отбор „Огнено сърце“ изпълниха фрийстайл.
Вторият танц на Натали и Димитър
Първият танц за вечерта на Дара и Джими
Последното изпълнение от втората част на танците беше шоуденсът на Дара и Джими.

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков станаха големите победители в танцувалното шоу Dancing Stars по Би Ти Ви.

След три месеца репетиции, танци и елиминации на финала останаха 4 двойки - тв водещата д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков, шампионката по карате Ивет Горанова и Тодор Атанасов, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър Стефанин, и певицата Дара и Димитър Георгиев-Джими. Те трябваше да представят по два танца, след което една от двойките отпадна. Почетното 4-о място заеха Ивет Горанова и Тодор.

Накрая звездите трябваше да изтанцуват по още един решаващ танц, който беше избран от журито, което помагаше на двойките да се подготвят за третото си изпълнение.

Дара и Джими се наредиха на второ място, а Натали и Димитър - на трето. Последната дума имаше публиката.

Галена Великова помагаше с подготовката на третия решаващ танц на Неделя и Наско, който беше румба. Напътствия на Натали и Димитър даваше Томас Папкала за танца им - самба. Илияна Раева пък беше ментор на Дара и Джими. Те танцуваха пасо добле.

"Обичам те, момиче, винаги ще те наблюдавам", просълзено каза Илияна Раева на Дара след последния танц за този сезон на Dancing Stars.

Неделя Щонова и Атанас Месечков бяха първата двойка, която излезе на дансинга. Те танцуваха аржентинско танго фюжън и получиха 39 точки. Илияна Раева ги определи като Мисис и Мистър Смит (препратка към филма с участието на Анджелина Джоли и Брад Пит).

"Ще ми липсват всички поддръжки, беше прекрасно", каза Щонова след танца си. "От 2008 г. танцувам и не съм имал по-достойна партньорка", призна Атанас Месечков на Щонова във видеозапис, след което и двамата се разчувстваха. Вторият им танц за вечерта беше фрийстайл, с който получиха 39 точки.

Шампионката по карате Ивет Горанова и Тодор Атанасов бяха втората двойка на сцената. Те танцуваха шоуденс и получиха 38 точки. "Вие сте една двойка, която от последна стана първа", каза журиращата Галена Великова. "Всяка рокля и всяко токче беше голям стрес, но сега мога да кажа, че се чувствам комфортно", призна Ивет.

Вторият танц, който представиха, също беше шоуденс. След изпълнението им журиращата Франциска Йорданова-Папкала се разплака и благодари на Ивет. Двамата получиха 40 точки.

Натали Трифонова и Димитър Стефанин избраха първия им танц да е фрийстайл и получиха първите 40 точки за вечерта. Красивата синоптичка беше написала на танцувалния си партньор благодарствено писмо, а той й подари свой медал, при което и двамата се разчувстваха. Двойката направи впечатляващ пърформънс, като танца си завършиха в мини басейн и напръскаха с вода дансинга и камерата. След изпълнението им Галена Великова стана и ги прегърна. "Върна ме Димитър, който ми каза, че ако се откажа, това ще е най-голямата глупост", отговори Трифонова на въпроса какво я е накарало да преосмисли решението си да се откаже от шоуто. По думите й на 8-ата седмица искала да си тръгне от шоуто, защото била изтощена физически и емоционално.

Втория танц за вечерта Натали и Димитър избраха отново да е фрийстайл, с който получиха 39 точки. Журито определи Трифонова като "огън момиче".

Танго танцуваха Дара и Димитър Георгиев и получиха 40 точки. "Няма друга звезда на нашия дансинг като Дара, това момиче е докосната от Бога. Ти, ако не станеш световна звезда, ще си си провалила живота", пламенно каза Илияна Раева на Дара след танца им. Тя и Франциска Йорданова-Папкала бяха на крака след първото им изпълнение за вечерта. "Моят мъж е подготвил специално място къде ще сложим купата", шеговито каза Дара.

Втория танц избраха да бъде шоуденс, с който получиха 40 точки. "Следващият път, като влезеш в залата, е да учиш мъжът ми на танго", каза във видеозаписа Дара на Джими.

Всички участници в предаването бяха там, за да подкрепят финалистите. Сред гостите в публиката бяха Наско Сираков, ергенът Евгени Генчев с Валерия и др.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>