На 50 г. певицата Росица Пейчева роди момченце, стотици й честитят

14.05.2024 19:24

Гордея се с теб, боготвори я съпругът Николай

Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна възраст очаква третото си дете, е родила син. Радостната вест съобщи самата тя в социалните си мрежи.

"Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво, и с много късмет! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!", написа Росица.

Съпругът й Николай Петров е един от първите, коментирали публикацията. "Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!".

Певицата има две големи деца от първия си брак, а преди няколко години се венча за втори път именно за Николай.

В телевизионно интервю Росица призна, че тази бременност не е била планирана и в началото е имала колебания дали да задържи бебето. Но според нея има неща, които се случват така, както ги е решила много по-голяма сила от нас. За певицата тази бременност е по-различна, защото е по-осмислена и по-осъзната, и подкрепата от страна на нейната половинка в живота е много силна.

Изпълнителката редовно споделяше снимки по време на бременността в своя Фейсбук профил. Пейчева е една от най-популярните народни певици у нас и е дългогодишна солистка на Виевската фолк група.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>