Кендрик Ламар оглави класацията на "Билборд" за сингли

14.05.2024 19:17
Кендрик Ламар СНИМКА: Фейсбук/Access Atlanta

Враждата между рапърите Кендрик Ламар и Дрейк се разпростря и върху върха на класацията на "Билборд" за сингли тази седмица, пише сайтът на изданието.

Песента Not Like Us дебютира под номер едно в Billboard Hot 100, а Euphoria на Кендрик Ламар слезе рязко от трета на 11-а позиция във втората си седмица в чарта. Парчето Like That на Фючър, Метро Бумин и Ламар, което три седмици беше начело, падна от шесто на осмо място. В същото време Дрейк дебютира на седма позиция с Family Matters, пише БТА.

За Ламар това е четвърти път начело на класацията на "Билборд" за сингли, в кариерата си той е имал досега 15 песни в топ 10 на чарта. Дрейк държи рекорда за най-много песни в топ 10 на класацията, като Family Matters е 78-ата.

Втората позиция тази седмица е за Million Dollar Babу на Томи Ричман, която е за втора седмица в чарта. Fortnight на Тейлър Суифт и Пост Малоун пада на четвърто място, след две седмици под номер едно в класацията. A Bar Song на Шабузи слиза от трето на пето място. Сабрина Карпентър заема осмо място с песента Espresso, която бе на четвърта позиция. Бенсън Буун слиза на девета позиция с Beautiful Things, а Lose Control на Теди Суимс е на десето място.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>