Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода" и се просълзи на сцената (Галерия)

13.05.2024 23:56 Мария Райчева
Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода". СНИМКИ: ПЛАМЕН КОДРОВ
Владимир Зомбори като Фреди Меркюри
Весела Бабинова, жената на Владимир Зомбори бе в публиката.
Наско като Брус Дикинсън от "Айрън Мейдън"
Християна Лоизу като Валя Балканска
Иво Аръков като Дан Рейнолдс от Imagine Dragons
Елена Атанасова като Елица от дуета й със Стунджи
Панайот Панайотов като Рой Орбисън
Джулиана Гани като Ейми Уайнхаус
Мария като Цеца
Любо Киров и Герасим Георгиев-Геро направиха дуетно изпълнение на "Има ли цветя".
Веселин Маринов и Димитър Рачков изпяха "Лятна жълта рокля".

Актьорът Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода" по Нова тв, с образа на Фреди Меркюри и изпълнението на The Show Must Go On. От вълнение той се просълзи на сцената, сълзи се стекоха по лицето и на половинката му Весела Бабинова, която го подкрепяше в залата. Владимир Зомбори спечели с вот на зрителите. На второ място се класира Християна Лоизу.

Финалът се състоя в столичната зала "Арена София", която събра над 11 хиляди зрители и за първи път тв предаване с толкова голяма публика се излъчи директно в ефир. Прецедент бе и до финала да бъдат допуснати всички 8 участници. Преди да стартират изпълненията се появиха два интересни дуета. Любо Киров се появи със свое копие - преобразеният Герасим Георгиев-Геро и двамата изпяха "Има ли цветя". "Дуетът на баджанаците" Веселин Маринов и Димитър Рачков, също в образа на Веско Маринов, пък запяха "Лятна жълта рокля".

На финала на шоуто в журито освен Любо Киров и Веско Маринов, бяха Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Те обаче нямаха право на глас при определянето на победителя.

Първа пред публиката излезе Джулиана Гани като Ейми Уайнхаус, последваха я Мария като Цеца, Панайот Панайотов като Рой Орбисън,
Елена Атанасова като Елица от дуета със Стунджи. Следващите участници бяха Иво Аръков като Дан Рейнолдс от Imagine Dragons, Християна Лоизу като Валя Балканска, Наско от Б.Т.Р. като Брус Дикинсън от "Айрън Мейдън".

След първото зрителско гласуване напред продължиха Християна Лоизу, Наско от Б.Т.Р., Владимир Зомбори и Иво Аръков. И от тази четворка бе определен големият победител, който си тръгна с чисто нов автомобил.

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кой е този български поп певец на първия си учебен ден?

Кой е този български поп певец на първия си учебен ден? Жокер: Таланта му открива преподавателят му по фагот в Русенското музикално училище. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Балчик в края на лятото

Вера Младенова ни изпраща красив кадър, който заснема в Балчик.  "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс. Най-хубавите ваши снимки от красиви гледки в контекста

Вижте отговора на фотозагадката: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра?

Отговорът на фотозагадката от 11 август е Михаил Миков. Въпросът беше: Кой е този ученик - политик, завърнал се в голямата игра? Жокерът беше: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента

Фотозагадка: Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра?

Кой е този войник - политик, завърнал се в голямата игра? Жокер: Бивш лидер и министър, част от 5 парламента. След 2 години пауза отново е на сцената. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Гледките на 4-те сезона: Небесни магистрали над Карлово

"Небесни магистрали над Карлово" - така е озаглавила кадъра си Александра Тахчиева. "Гледките на четирите сезона" – така се нарича новият читателски фотоконкурс

>