Ето сина на служителката в КАТ от мелето в Пловдив, полицията онемя (Снимки)

13.05.2024 11:48 24 часа Пловдив онлайн
21-годишният Кристиан Екмекчиян често е позирал в луксозни автомобили. Снимки: ФБ
Кристиан Екмекчиян загина с приятелката си Теодора тази нощ, а двамата им спътници са в тежко състояние.
Петя Екмекчиян работи като системен оператор в отдел "Регистрации на автомобили".
Петя Екмекчиян и сина й Кристиан, който загина тази нощ в тежка катастрофа.
Кристиан с майка си.
Кристиан Екмекчиян

Любител на скъпи и луксозни коли се оказа 21-годишният Кристиан Екмекчиян, който предизвика мелето тази нощ на бул. "Руски", при което загинаха той и приятелката му на предната седалка 20-годишната Теодора Николова. Спътниците им - 22-годишни момче и момиче, са в тежко състояние.

Както съобщихме по-рано, Кристиан е син на служителката в КАТ-Пловдив Петя Екмекчиян. Тя е системен оператор в отдел "Регистрации на автомобили". 

Опитни юристи в наказателното право коментираха, че местоработата на майката дава ясни индикации откъде едно 21-годишно момче кара скъп джип "Рейндж Роувър". По неофициална информация, бащата на младежа е в Англия.

След като стана ясно, че виновният за катастрофата водач е син на тяхна служителка, в пловдивската полиция престанаха да дават информация и да вдигат телефона.

"Трудно е за коментиране", мълвят редови служители.  И допълват, че не е за всеки тази гледка. Назначени са автотехническа и химическа експертиза за установяване дали в кръвта на водача е имало алкохол и наркотици.

Макар и на 21 години, Кристиан Екмекчиян има регистрирана фирма за търговия "Аква делукс". Съдружник в нея е Антон Екмекчиян.

Други от От Пловдив

Столипиновци са европейци на Запад, но у нас я карат постарому

С парите от Германия, Франция и Англия ремонтират и купуват жилища, злато и скъпи коли В чужбина пращат децата на училище, за да не загубят благата си

Пазарите в Пловдив стават смесени търговски зони с магазини и заведения

Клиентите искат всичко да си купят от едно място, обяснява шефът на “Общински пазари” Димитър Караилиев Пазарите в Пловдив ще се развият като зони за търговия на всякакви храни – не само плодове и

Деца се втурнаха към Стария град да учат занаяти и изкуства (Снимки)

Екскурзоводи от общинския институт открехват бъдещи гидове как да съпровождат президенти и кралски особи Я, колко хлапета по калдъръма на Стария Пловдив

С 9 млн. лева кино "Космос" в Пловдив от руина става културен център, ето как (Снимки)

За пловдивчани ще е радост да видят някогашната емблематична сграда изпълнена с живот С още един културен център от най-модерен тип ще се сдобие Пловдив, като преустрои бившето кино „Космос"

Сватби и концерти пълнят обновената Градска градина в Пловдив

5 млн. лева я преобразиха и сега е любимо място за деца, млади и възрастни Младоженци се вричат във вечна вярност, деца се плискат в горещините под фонтаните, възрастни четат книги под дебелите сенки

>