Парис Хилтън показа дъщеричката си за първи път (Снимки)

22.04.2024 15:32
Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната си дъщеричка Лондон Снимка: инстаграм/ parishilton
Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната си дъщеричка Лондон Снимка: инстаграм/ parishilton
Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната си дъщеричка Лондон Снимка: инстаграм/ parishilton

Хотелиерската наследница Парис Хилтън показа първите официални снимки на 5-месечната си дъщеричка Лондон.

За сп. People тя каза: "Финикс и Лондон са всичко за мен. Аз съм най-щастливата жена на света. Омъжена съм за любовта на живота ми и имам прекрасно семейство. Ние сме най-добрият отбор и животът ми най-накрая е пълноценен."

В чест на малката си наследница DJ-ката представи новата си песен "Fame Won't Love You". Покрай излизането й Парис заяви: "Когато мислех как да представя Лондон, осъзнах, че най-добрият начин е с новата ми песен. Това е посланието към децата ми - винаги ще ви обичам и ще съм с вас", поясни пред списанието Хилтън.

Последователите на Парис в социалните мрежи отдавна я подканват да сподели снимки на дъщеричката си, но досега и двама родители споделяха, че все още не са готови. Миналата година блондинката преживя тежки моменти, след като публикува кадри на сина си Финикс. Тогава мнозина коментираха, че главата на детето е непропорционално голяма и вероятно има някакъв проблем, пише dir.

Парис и 43-годишният й съпруг Картър Риъм имат общо две деца, родени чрез сурогатна майка.

Двамата с Картър се познават от повече от десетилетие, но връзката им започва едва през 2019 г. Две години по-късно вдигнаха сватба.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>