Друга като мен няма да намериш - познай коя е фолк дивата зад микрофона

14.04.2024 08:00
Фолкпевицата Дебора катастрофира, а дрегерът на КАТ отчете 2,9 промила. Снимка Инстаграм
Лидия и Преслава
Лидия
Десита свири на пиано
Киара от “Ергенът”
Ивайла е едно от сравнително новите попълнения към екипа на Галин
Сузанита
Данна бе най-младата в “Пайнер”
Под артистичното име Биляниш се представя 22-годишната Биляна Лазарова

Черна коса, носове и устни по калъп - не е само заради едни и същи хирурзи, но и мода, тръгнала от късната чалга

Във вторник, когато фолкпевицата Дебора катастрофира, а дрегерът на КАТ отчете 2,9 промила, друга чалгазвезда - Диона, бе дадена на съд за шофиране след употреба на кокаин. Но много хора се объркаха, защото двете “героини” си приличат.

От 15-годишни докъм 30 варира възрастта на новото поколение попфолк диви. Но общото помежду им не са само чалга ритмите и годината на раждане. Развили са явно и синдром на еднаквите носове, устни и скули. Или поне така изглежда. Буквално.

Може би посещават едни и същи пластични хирурзи и доктори по естетична медицина в някоя от силно рекламираните клиники у нас и в Турция. Но коренът на проблема всъщност е друг. Желанието да приличат една на друга, досущ като клонинги, идва от нормата за визия - руса или с черна коса, но задължително с екстеншъни (колкото по-дълги, толкова по-добре).  Силен грим, изкуствени мигли, с които сцената се вижда наполовина, свръхдълъг маникюр като орлови нокти, къси рокли, високи като кокили обувки, силикон в гърдите и разбира се - оперирани носове и наблъскани до фъфлене с хиалурон устни. 

На тази чалга мода се поддаде дори и една от най-обичаните попфолк певици - Преслава. След интервенциите, на които се подложи изпълнителката на “Водка с утеха”, много от феновете ѝ я оприличиха на Галена, но и на Майкъл Джексън. Естествено красивата певица дори нямаше нужда от силикон в гърдите. Въпреки това се подложи и на такава операция. Последва я и Камелия, която стана неузнаваема след ринопластиката си.

За жалост, модата на клонингите е силно разпространена не само в индустрията, но и сред младите момичета, които вземат пример от любимите си изпълнителки. Не напразно дълго време в социалните мрежи се въртеше снимка на няколко дами, всичките с изправени коси, нацупени джуки, с леко наклонена наляво или надясно глава и нарисувани вежди, придружени от цитата “Друга като мен няма да намериш.” Единственото, което не може да открие човек на фотоса обаче, е разлика помежду им.

Но за да бъдат всички те спасени от синдрома на еднаквите устни, скули и носове, важно е да се изкорени убеждението, че подобен вид е идеалната визия за една жена, искаща да се развива в попфолк жанра. Идеята безспорно е размита, защото сексът продава. 

Дебора се поддържа при професионалисти

Поддържаме красотата при най-добрите професионалисти! Това пише под свой пост в инстаграм Дебора.

Очевидно тя спада към отбора на жените, които се подлагат на корекции и операции, за да изглеждат добре.

Публикацията беше придружена от снимка от клиника за разкрасителни процедури, на която се вижда как с игла ѝ слагат вероятно ботокс.

Певицата може да се похвали и с голям и стегнат бюст, който е резултат от импланти или силикон.

След като беше заловена с 2.9 промила алкохол Дебора е заплашена от наказание “лишаване от свобода” от 1 до 3 г. и глоба от 200 до 1000 лева. 

Лидия поддържа визия на Барби 

Преди да стане част от продуцентската къща на певеца Галин, бургазлийката Лидия се яви на кастинг в почти всички музикални формати у нас, като тя дори често се шегува с това. На прослушванията обаче се представяше не с попфолк, а с поп парчета.

След като смени жанра, тя замени естествения кестеняв цвят на косата си с руси кичури, а накрая влезе изцяло в отбор “блондинки”.

Една от първите ѝ песни е в дует с рапъра Весо - “Избирам теб”, с когото бяха двойка. Всъщност той също стана колега на бившата си приятелка, която премина през няколко операции на носа, тъй като първата беше несполучлива. Въпреки корекциите по себе си Лидия успя да запази образа на нежното момиче, което по-скоро прилича на Барби и харесва розовия цвят. 

Десита свири на пиано

Десислава Димова още известна като Десита е първото откритие на Галин и неговия музикален лейбъл. Родена е на 13 април 2001 г. в Бургас и освен че може да пее, умее да свири на пиано.

И тя се е подложила на корекции, като е уголемила гърдите си и устните си и очевидно е привърженичка на тежкия грим. 

Киара от “Ергенът” също с корекции -

хиалурон в устните и силикон в бюста

Киара Маджарова - участничката от сезон 3 на “Ергенът”, също има корекции по себе си. И тя иска да стане звезда и да покори попфолк сцената. Може би затова има хиалурон в устните и силкон в гърдите едва на 24 години, а гримьорските й способности определено са на ниво. Киара също е естествено красива. Но и уверена в себе си. Знае какво иска - сърцето на ергена Алек Младенов. Дори ако трябва да го спечели не по правилата. Но за да се случи това, блондинката първо трябва да научи разликата между “емпатична” и “антипатична”. Или както каза друга участничка в риалитито - “анти-пати”. 

Ивайла засега без корекции, но следва визията

Ивайла е едно от сравнително новите попълнения към екипа на Галин. Тя все още е непълнолетна, но заедно с други нейни колежки вече има общи песни. Макар засега да не се е подложила на интервенции, следва възприетата попфолк визия. 

 Още на 14 г. Сузанита се появи с дълъг маникюр и изкуствени мигли

“Луцифер и Буда” - така се казва песента, с която 14-годишната тогава Сузанита изгря на музикалната сцена.

Дъщерята на певеца Орхан Мурад стана популярна с провокативния си клип към парчето - там е с разголен тоалет, изкуствени мигли, туъркваща пред по-възрастни мъже, показваща среден пръст и т.н. Веднага след това гръмна скандал за вида и поведението на момичето, а на всичко отгоре според някои парчето ѝ било крадено.

Баща ѝ е казвал, че за да успееш в България в наши дни, е нужна провокация. От снимките на Сузанита се разбира, че и тя се е поддала на “модата” с изкуствената визия - освен изкуствени мигли, силно изрисувани вежди и дългия маникюр, и тя си е направила устни и гърди.

Сузанита, която този януари навърши 21 години, е горда майка на Матиас, когото роди края на 2022 г. 

Данна бе най-младата в “Пайнер”

Данна е артистичното име на Даниела Пирянкова, която е родена през 2004 г. в предградие на Чикаго - Хайланд Парк. Сега живее в Хисаря.

Едва на 12 г. в “Шоуто на Слави” победи оспорваната конкуренция за певица в “Запознай се с малките”. Преди това е стигала до първи кръг на кастинга за Детската Евровизия, печелила е първи места и награди на национални и международни певчески състезания и фестивали. Две поредни години 2015 и 2016 е член на Фондацията на Димитър Бербатов “Успелите деца на България” в раздел Изкуство. През 2019 г. подписва договор към “Пайнер” и става най-младия изпълнител на компанията. 

Биляниш взема пример от Галена и Преслава

Под артистичното име Биляниш се представя 22-годишната Биляна Лазарова. Тя е певица, модел и инфлуенсър. Качва се за първи път на музикалната сцена през 2012 г., когато участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите. Покрай музиката обаче се явява и на много конкурси за красота - в Тайланд през 2017 г, на “Мис Европа” през 2016 г, както и през същата година в Южна Африка. Затова е и наречена “Най-красивата тийнейджърка на света”.

Когато е на 19 г. става майка за първи път на момченцето Ангел. А след това се присъединява към “Пайнер”. Разказвала е, че колежките ѝ са изключително индивидуални и с успешни кариери, а Галена, Преслава, Яница са жените, от които взема пример като “визия, поведение и присъствие”.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>