Руска красавица се оплаква - била тормозена и избягвана на "Мис Вселена"

02.03.2024 16:14
Анна Линикова. Снимка Инстаграм

Конкурсът "Мис Вселена 2023" в Съединените щати осигури на една кандидатка негативни преживявания. Мис Русия, Анна Линикова, твърди, че е била "отбягвана" от останалите участнички в конкурса и че изходът от състезанието е бил предопределен в полза на кандидатите от САЩ и Украйна, съобщава ndtv.com.

Мис Русия заяви в интервю за "Вечерна Москва", че е получила "негативни коментари".

„Беше много трудно. От самото начало се сблъсках с непрекъснат поток от обиди и заплахи от украински потребители на социалните мрежи. Особено неприятни бяха негативните коментари от дългогодишни познати от Украйна", каза тя пред изданието.

Тя твърди, че някои участнички са я избягвали просто заради нейната националност.

„Много други ме отбягваха, просто след като научиха за произхода ми. А момичетата от Украйна и Швейцария като цяло бягаха от мен като от огън", добави тя.

На въпроса кое момиче й е направило най-добро впечатление върху нея, тя посочи "Мис Венецуела" заради нейната топлота „Трудно е да се открои един човек, но момичето от Венецуела беше особено мила и чувствителна към другите. Може би тази енергия и харизма й помогнаха да заеме второ място", твърди Мис Русия, която е активен потребител на социалните медии и има приблизително 90 000 последователи в Instagram

Линикова каза, че е „жалко", че нейната украинска полежка Виктория Апанасенко не иска да говори с нея, като изглежда, че я пренебрегва нахлуването на Русия в Украйна.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>