Алла Пугачова издаде първия си албум от 16 години насам (Аудио)

01.03.2024 20:49
Алла Пугачова СНИМКА: инстаграм/alla_orfey

Алла Пугачова издаде първия си албум от 16 години, наречен „P.S.”, съобщи ТАСС, цитирана от БТА. 

Продуцент на новия албум е украинката Натела Крапивина, което е на черно-бялата снимка на обложката на албума заедно с певицата.

Звукопродуцентът на Алла Пугачова Анатолий Лопатин каза, че новият албум се състои от лайв версии на композиции, изпълнени на концерт в Кремъл през 2019 г.

„Албумът е наличен във всички стрийминг платформи. Състои се от общо 20 композиции, които бяха изпълнени в рамките на юбилейния концерт „Алла Пугачова. P.S.“, сред които: „ Мой друг“, „ На землю выпала роса“, „ Соловушка“, както и няколко хита в нов аранжимент, например „Любовь, похожая на сон“, „ Женщина, которая поет”. Тези песни не са записвани в студио", каза още Лопатин. 

Пугачова издаде последния си солов албум „Приглашение на закат“ през април 2008 г.

През ноември миналата година Пугачова се върна в Русия за последен път. Звездата напусна родината си след началото на войната в Украйна, живеейки известно време със съпруга си Максим Галкин и децата им в Израел, но заминаха след ескалацията на палестинско-израелския конфликт и се установиха в Кипър.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>