Итън Слейтър бърза с развод, готви предложение за брак на Ариана Гранде

20.02.2024 17:46
Ариана Гранде СНИМКА: Instagram/arianagrande

Новият мъж до Ариана Гранде Итън Слейтър се опитва да ускори развода си, за да има възможност да предложи брак на певицата.

Според изданието Us Weekly мъжът, чийто глас озвучава Спондж Боб, и бившата му съпруга, Лили Джей, са "на финала по приключване на бракоразводното дело".

Междувременно "Итън живее в дома на Ариана и са много щастливи. Той няма търпение да финализира нещата с развода. Иска да има възможност да направи предложение на Гранде, така че прави всичко възможно, за да ускори нещата", казва техен близък до изданието, предаде dir.bg.

Още миналия месец запознат заяви, че "нещата между тях са станали по-сериозни и те са почти неразделни, а Ариана е загрижена за Итън и сигурно вижда бъдещето си с него." По негови думи тя очаква с нетърпение да започнат на чисто през новата година и няма търпение да види как нещата за нея и Итън ще продължат да се развиват.

Към момента обаче нито Ариана, нито Итън са говорили публично за връзката си, макар че са били виждани няколко пъти заедно. Относно Лили Джей - припомняме, че през юли разказа следното пред Page Six: "Ариана ми съсипа семейството."

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>