Фенове разкритикуваха Ким Кардашиян заради поведението на дъщеря й Норт

20.02.2024 07:36
Ким Кардашиян КАДЪР: Инстаграм

Феновете на клана Кардашиян/Дженър разкритикуваха Ким, след като дъщеря й Норт сподели в TikTok полугола рисунка на втората жена на баща си.

Последователите на общия профил, който Кимбърли има с малката Уест, бяха шокирани, че Норт е "благодарна" на баща си за скандалния му нов албум "Valtures", който дори бе изтеглен от Apple Music, и че е нарисувала Бианка Ченсори почти гола. TikTok-ът бързо бе изтрит, но това не попречи на някои да направят скрийншот и да продължат възмущението си онлайн.

Според Daily Mail Ким е говорила с бившия си Кание за Бианка и го е помолила жена му да се покрива, когато ги посещава 10-годишната Норт. Ченсори, която в миналото е била асистентка на Кание и по професия е архитект, отдавна е известна с това, че дори и на публични места остава малко за въображението.

От своя страна пък Йе не е доволен, че най-голямата му дъщеря вече има социални мрежи. Преди време в интервю каза, че Ким я е карала да си слага гримове на лицето - нещо, за което той бил твърдо против. В отговор на това пък Кардашиян отвърна в Инстаграм, че бившият й само я "контролира", като следи всяка нейна стъпка в онлайн пространството. "Като родител, който е единственият, който се грижи за тези деца, правя всичко възможно те да са защитени", каза Ким. "Разводът ми с Кание е достатъчно труден за тях, а той не спира да се налага", допълни риалити звездата, предаде Дир.бг.

Иначе Кание се ожени за Бианка през януари 2023 г., но тогава се считаше, че съюзът им е незаконен, тъй като не са подали брачно свидетелство. По-късно беше съобщено, че те всъщност са сключили законен брак и че това се е случило миналата година поради "религиозни причини", според Us Weekly.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>