С коя зодия не си подхождате? Не, всяка става за любов!

12.02.2024 06:30
Астрологът Александра Иванчева в новия епизод на предаването на “24 часа” “Кое от двете”

Астрологията със сигурност може да ни е полезна не само в личностното развитие, но и в любовта. Това казва астрологът Александра Иванчева в новия епизод на предаването на “24 часа” “Кое от двете”, който може да гледате на сайта или в ютюб канала.

В навечерието на празника на любовта - Свети Валентин, тя развенчава мита, че има зодии, които не си подхождат. “Няма такова понятие в действителност. Затова имаме уникална карта, защото веднага ще си кажем Овен и Риби са съвършено различни зодии. Едната е бойна, устремена към външния свят, другата е интроспективна, понякога мелодраматична. В действителност обаче може да срещнем зодия Риби, която е с много бойна карта, която е много огнена или много земна, благодарение на индивидуалния профил и да се чувства прекрасно с един Овен”, казва Александра Иванчева. Затова и съветва, ако се чудите коя зодия трябва да бъде бъдещият ви партньор, да посетите астролог, за да видите какво се крие във вашата карта.

“Много важно е да знаем, че не става въпрос за гадаене и ние не сме тези, които определят има ли любов, или няма. Това е алхимичен процес, но ние може да набележим профили, които да ни помогнат да разберем тези хора биха ли взаимодействали добре”, обяснява астрологът. Според нея астрологията помага и да разберем нещо за бъдещия ни партньор.

“Става със специално налагане на двете карти, което е много интересно, защото създава цяла голяма карта и много напомня за взаимоотношенията между двама души. Те започват да живеят като едно цяло, искат или не - започват да се променят. Имаме една специална карта в астрологията, която е уникална, двамата партньори имат един асцендент, имат различни планети и сякаш ние ставаме някой друг с този човек и започваме да се развиваме като едно цяло в живота”, обяснява Александра Иванчева.

Астрологията дори може да покаже голямата любов. Планетите Венера, Юпитер, Сатурн, от които по принцип много се плашим, се наричат планети на кармата. Когато една от тези планети е добре разположена, показва, че ще има устойчивост и дългосрочност във връзката.

Гледайте целия епизод тук: 

Други от Възход и падение

На 61 години Деми Мур най-сетне има шанс да изглежда зле във филм

"Веществото" е толкова шокиращ, че в Лондон зрители напускат киносалоните Деми Мур отново е във фокуса на обществена буря. Последният филм, в който участва, е толкова шокиращ

Спасение за футбола ни! Роди се Христо Стоичков II (Обзор)

Бъдещето на българския футбол е в сигурни ръце, но трябва да минат поне 18 години. В частната клиника “Витас” в Барселона се роди Христо Стоичков II, внукът на Камата - единственият българин със

“Биг Брадър” в зловеща битка за рейтинг

Стартът на новия сезон на Големия брат си навлече гнева на зрителите наред с високата гледаемост Участват търсачи на бърза слава. Интригата не допуска вътре учител, доктор или професор

Илон Мъск е обвинен, че е шпионирал Амбър Хърд с детективи, камери и дронове

Наскоро Илон Мъск се появи на митинг на Доналд Тръмп в Пенсилвания, говорейки пред тълпата, че изборите през ноември са "най-важните избори в живота ни"

Даутцен Крус заклещи обувката си на подиума на Victoria's Secret (Видео)

Даутцен Крус не се притесни от малката неизправност в гардероба си по време на модното шоу на Victoria's Secret 2024. 39-годишната Крус се справи със заклещването на токчето си като абсолютен

>