Селена Гомес: Славата забави растежа ми за определено време

23.12.2023 19:57
Селена Гомес Снимка: Instagram/@selenagomez

Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия на списание Vogue и говори в интервю за творческите си търсения и целите в живота.

Снимките се проведоха в студиото, където Селена изпробва тоалети на различни дизайнери и позира за фотографа Майкъл Бейли-Гейтс. Певицата разказва как се е отразила за нея популярността, когато е била дете.

„Когато получиш признание в ранна възраст, понякога това може малко да попречи на умственото ти развитие. Мисля, че определено забави растежа ми за известно време", разказва Гомес.

Тя споделя, че е успяла да устои на опасността да бъде „заклещена в момента", като прави това, което е важно за нея, докато бе прекъснала кариерата си. Но в същото време дори само желанието да се разходи из гората означава, че зад нея ще стоят четирима пазачи. Влиянието на годините, които е прекарала заобиколена от възрастни, а след това внимателното наблюдение и признание, които я спохождат като девойка, скоро са достигнали критично ниво и са довели до здравословни проблеми.

„Самостоятелната грижа е нещо, което беше много трудно за мен от дълго време. Това ми помогна да намеря рутина, която ми дава фокус", казва Гомес.

Певицата отбелязва, че с течение на времето е започнала да се „чувства комфортно" и сега „не позволява на хората да оставят балона" около нея да се спука. Тя вече не изпитва натиск да бъде съвършена и иска да помага на другите в това пътуване, както се вижда от многобройните ѝ благотворителни организации за психично здраве.

Селена споделя плановете си за нова музика и е готова да зарадва феновете с предстоящото издаване на нов албум. Тя имаше дълга пауза между записите, но имаше причина за това.

„Нямах за какво да пиша, защото бях свикнал да пиша тъжна момичешка музика. И аз обичам този тип песни, но не преживях нищо, което да ме разкъсва. Искам да опитам да намеря начини да правим добра поп музика с послание, което наистина означава нещо", обяснява тя.

Тя споделя, че получените песни са щастливи и вдъхновяващи, пише БГНЕС.

"Свобода. Това е основната тема на този албум. (Свобода) от връзките, които имах, когато бях на 20 години. Не написах нито една тъжна песен в този албум", казва певицата.

Наскоро Селена обяви, че има връзка с продуцента и текстописец Бени Бланко, което беше прието студено от нейните почитатели, които отбелязаха, че тя заслужава повече. Певицата нарече любимия си "най-добрият, с когото е била".

Въпреки това, независимо дали тази връзка ще продължи, или не, има едно нещо, което 31-годишната Селена Гомес очаква с нетърпение: да стане майка. Това според нея е основната цел на живота ѝ. Но „не скоро", добавя тя, смеейки се.

Други от Възход и падение

“Уикеда” забиват на концерт в Борисовата градина с вход свободен

Едни от най-големите хитове на Ерол Ибрахимов и музикантите от “Уикеда” като “А ние с Боби двамата пием кафе”, “Мари-Анна”, “Уиски с фъстъци” и много други ще прозвучат на 21 септември в

"Оркестър без име" и още български класики без пари в кино "Одеон"

С филма "Силна вода" от 1975 г. се открива есенното издание на фестивала за българско класическо кино "24 през 2024" днес от 18 ч в кино "Одеон". Прожекцията е посветена на 90-годишнината от

DJ Мартен обясни защо не пусна любимата песен на Джокович: Не трябваше да звучи в залата

Тази песен не трябваше да звучи в залата. Знаеше се, че Новак Джокович ще я чуе лично от Камелия. С тези думи DJ Мартен обясни пред Би Ти Ви защо не пусна любимата песен на сръбския тенисист при

София Лорен навърши 90 години (Видео)

Дивата на италианското кино София Лорен - иконата, чиято слава отдавна надхвърли пределите на страната, в която е родена и в която изгря ненадминатия ѝ талант, днес навършва 90 години

Принц Уилям пише предговор към нова книга

Принц Уилям пише предговор към книга, написана от вдовицата на покойния Роб Бъроу, съобщи "Контакт мюзик". Принцът на Уелс предложи подкрепата си за книгата на Линдзи Бъроу за живота ѝ със

>