Меган Маркъл ще се снима в реклама за кафе (Видео)

20.12.2023 18:26
Меган Маркъл КАДЪР: Туитър/@trne_mi

Херцогинята на Съсекс се завърна към актьорството в кратка реклама.

Меган Маркъл играе заета, непохватна стажантка в рекламата на Clevr Blends, компанията за кафе, в която инвестира. Тя беше видяна да раздава чаши с кафе на главната актриса в клипа, да приема телефонни обаждания и и да пише на компютър.

Тя не е непозната за актьорския свят, след като участва в правната драма на Netflix "Костюмари" в ролята на Рейчъл Зейн. Тя също е участвала в холивудски филми като "Remember Me", "Get Him To The Greek" и "Horrible Bosses".

Но когато Меган се изстреля към славата като актриса, тя трябваше да се оттегли от бляскавата си кариера, когато се сгоди за принц Хари през 2017 г. Въпреки че двойката се оттегли от кралското семейство преди три години, Меган все още не се е върнала към предишната си кариера.

Тя наскоро подписа с агенцията за таланти William Morris Endeavour, тъй като се стреми да подобри кариерата си, а слуховете се въртят от месеци, че е готова да направи голямото си актьорско завръщане.

Източник, близък до Меган и Хари, каза дали тя някога ще се върне към актьорството. Говорейки пред The ​​Daily Mail, приближеният отрече съобщенията, че тя планира да се върне към предишната си кариера.

Въпреки че Меган може да планира да загърби актьорството, кралски експерт вярва, че тя може вместо това да се насочи към риалити форматите.

Всъщност продуцентът на "Real Housewives" Анди Коен каза, че Меган би била идеална за шоуто. Появявайки се на годишното събиране на BravoCon в Лас Вегас, той беше попитан кого би искал да види в шоуто в бъдеще.

Тогава Анди призна, че Меган е на първо място в неговия списък, като каза: „Ако успеем да вземем Меган Маркъл, това би било интересно".

Меган и Хари издадоха свои собствени документални сериали за Netflix миналия декември, които разказаха за живота им в кралското семейство и как се е променил, откакто се преместиха в Америка.

Твърди се също, че са похарчили 3,8 милиона долара, за да осигурят правата за продуциране на нов филм за Netflix, базиран на бестселъра "Meet Me at the Lake". Въпреки това двойката не изглежда да е направила ходове в Холивуд през последните месеци.

Други от Възход и падение

На 20 септември рожден ден имат

Пламен Димитров, президент на КНСБ Нено Димов, бивш министър на околната среда и водите Доц. д-р Снежана Ботушарова, юрист, преподавател по конституционно право в НБУ

Защо Новак Джокович пее "Луда по тебе" (Видео)

Ако се питате как и защо Новак Джокович се запали по "Луда по тебе", отговорът всъщност не се крие в сръбския първоизточник на песента - Лепа Брена. А във филмова продукция със сериозна българска

Ново 2 в D2 - Дичо се връща, но и вокалът Радо остава

Бандата ще записва новите си парчета и с двамата D2 отново правят концерти с Дичо, но остава и сегашният вокал на бандата Радостин Василев. Музикантите се събраха на открита сцена в Борисовата

Ето как диджеят се бори срещу чалгата, написа Борислав Цеков и пусна видео от концерт на Андреа

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента

Мелания Тръмп защити предишната си работа като еротичен модел

Бившата първа дама Мелания Тръмп публикува ново видео в социалните медии в сряда, защитавайки предишната си работа като еротичен модел, докато рекламира новата си книга

>