Колко поскъпнаха кувертите за празниците през декември?

02.12.2023 09:15
Колко поскъпнаха кувертите за празниците през декември? Снимка: Архив

Традиционните бански механи са готови за посрещане на туристите, а всяка снежинка, която пада над града е надежда за успешен сезон.

Противно на очакванията, цените на кувертите за празниците в Банско не са толкова високи, колкото се коментира в социалните мрежи. В една от механите, които нашият екип посети, кувертите за 8 декември са 40 лв. Масовите цени са между 35 и 50 лв.

За Нова година цените започват от порядъка на 100 лв., но в замяна клиентите получават повече, предава бТВ.

Освен храната, Банско предлага и прекрасни условия за ски туризъм, настаняване в приятни спа комплекси, с минерална вода и обгрижване за всеки турист, а по тези места цените варират в широк диапазон.

Проверка показа, че в хотел в Банско цената за четириленно семейство на дневна база със закуска и вечеря, цената е около 400 лева. За Нова година тази цена е двойна.

Освен туристи, банскалии се надяват и на много и сняг, който да привлече в курорта повече любители на зимните спортове, както от страната, така и от чужбина.

Други от От страната и света

100 дни след като всички видяха как Даниел от Перник рита болна жена, е обвинен за убийство (Обзор)

Заради няколкото дни до навършване на пълнолетие младежът може да получи най-много 12 години решетки Близо 3 месеца след появата на клипа, на който хиляди хора видяха как Даниел Петров рита

Израел убил Синуар “случайно”, но “Хамас” няма да спре войната

Човекът, наричан от Израел “ходещ мъртвец”, е ликвидиран случайно в четвъртък. Убийството на лидера на “Хамас” Яхия Синуар в Газа бе изтълкувано като голяма победа след едногодишно издирване на

Верижна катастрофа в столичния кв. "Люлин", движението е затруднено

7 коли са се сблъскали на кръстовището между бул. "Тодор Александров" и ул. "Вардар" след тунела водещ до кв. "Люлин", стана ясно от публикация във фейсбук групата "Катастрофи София"

“Фантастико” ще усвои терена на отдавна неработещия мултиплекс “Арена Запад”

На мястото ще има търговски комплекс На терена, на който се намира неработещото още от 2019 г. кино “Арена Запад”, “Фантастико” ще изгради търговски комплекс, съобщи в последния си брой “Капитал”

Полицейска операция тече в област Търговище за защита на политическите права и борба с престъпността

В област Търговище се извършва специализирана полицейска операция за превенция на престъпления, свързани с нарушаване на политическите права, и противодействие на конвенционалната престъпност

>