Чандлър предсказва смъртта на Матю Пери в един от епизодите на "Приятели" (Видео)

31.10.2023 16:12
Матю Пери СНИМКА: instagram/mattyperry4

Матю Пери сякаш е предсказал собствената си смърт през образа си от екрана като Чандлър в епизод на "Приятели". Актьорът, изиграл ролята на Бинг, бе открит мъртъв в джакузи в събота срещу неделя в къщата си в Лос Анджелис. Той бе само на 54 години.

Става дума за епизод 3 от 2-ри сезон на популярния ситком, озаглавен "Този, в който г-н Хекълс умира". В серията самотникът г-н Хекълс оставя цялото си имущество на Моника и Рейчъл, след като е открит мъртъв. Той среща смъртта си сам в своя дом.

В апартамента му героите намират един дневник ("Моята голяма книга за оплаквания"), в който Хекълс е записвал всички неща, които го дразнят. Четейки го, Чандлър започва да открива приликите между тях двамата.

"Вижте, Хекълс е бил избран за най-забавно дете в училище, аз също бях!", "Той е свирил на кларинет, аз също ходех на уроци", впечатлява се от приликите героят на Матю Пери.

След като се припознава в дневника Чандлър изпада в тежка криза, че и той ще умре сам в апартамента си, както се е случило с Хекълс.

"Ще умра сам. Отхвърлям всяка жена, която е достатъчно откачена да излезе с мен и после се оплаквам, че няма свестни жени."

В същия епизод Чандлър казва " Всички ще се ожените, а аз ще си остана сам", каквото се случва и с Матю Пери, който бе останал единственият без половинка от шестимата приятели.

Други от От страната и света

Калоян Паргов: Необходима е правна защита на жертвите на социални неравенства

Социалните неравенства са широко разпространен проблем в обществото и могат да бъдат причина за различни форми на дискриминация и нарушения на правата на човека

22-годишна италианка е родила и заровила две бебета в градината си

22-годишната студентка по право Киара Петролини призна, че в рамките на година е родила сама и тайно две бебета и ги е заровила в градината, без никой да знае. Това станало близо до град Парма

Отхвърлиха на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители

Приеха законопроекта за прекратяване на злоупотребите с адресна регистрация

Ресорната парламентарна комисия прие на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за гражданската регистрация, внесен от Костадин Костадинов (ПГ на "Възраждане") и група народни

Андрей Ковачев след скандала със Скопие: Ще поискаме ЕНП да изключат ВМРО-ДПМНЕ

Информирахме ЕНП за поведението на ВМРО-ДПМНЕ и ще поискаме да се инициира процедура по изключване на тази партия. Мисля, че те доказват по всякакъв начин, че искат да бъдат с "Фидес"

>