Приятел на Тимбърлейк: Джъстин и съпругата му са шокирани от разкритията на Бритни Спиърс

19.10.2023 19:34
Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл СНИМКА: Инстаграм/justintimberlake

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл ще останат шокирани от бомбастичното разкритие на Бритни Спиърс, че е абортирала бебето му преди повече от две десетилетия, съобщава дългогодишен приятел на семейството пред американския вестник "Сън".

Предстоящата мемоарна книга на певицата "The Woman In Me" разкрива трагичното твърдение. В нея Бритни пише, че е забременяла от Джъстин през 2000 г., когато двамата са били на около 19 години. Тя твърди, че след "сърцераздирателни дискусии", се е съгласила в крайна сметка да направи аборт. Това й решение я е "преследвало" дълго - допреди да роди синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс през 2006 г., които са плод на любовта й с бившия й Кевин Федърлайн.

А иначе - след 2002 г., когато връзката й с Джъстин приключва, години по-късно той се жени за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца - Сайлъс и Финиъс. Източник съобщава пред "Сън":

"Джъстин е същият, какъвто бе, когато излизаше с Бритни, въпреки че сега - 20 години по-късно, неговата кариера, начин на живот и лични приоритети, са коренно различни. Тази книга е кошмар за него. Моментът е толкова болезнен, колкото и самото разкритие." Припомняме, че Тимбърлейк имаше планове отново да се завърне на музикалната сцена, включително и да стартира проекти с бившата бой банда - N*SYNC.

Междувременно мемоарите на Бритни се очаква да излязат на 24 октомври. Вече се появиха спекулации за това какво ще разкрие книгата за връзката й с Джъстин - освен направеният аборт, той е бил и "любовта на живота й". В книгата се пише и за изневярата му с друга популярна личност, чието име не е споменато, защото "тя вече има семейство". Досега Джъстин не е коментирал твърденията, макар че не е изключено да се превърне в една от най-обсъжданите личности, и то не с добро.

Според вътрешен източник на "Сън" певецът може би няма да има друг избор, освен да разкаже своята версия за нещата.

"В момента, в който се е случило това, той е бил принуден да се откаже от своята позиция. Нямам представа дали абортът е бил нещо, за което той някога е казал на Джесика, защото връзката му с Бритни не е тема, която обсъжда. Той не отрича, но за него това е било преди милион години. Не мисля, че ще оспори публично някое от твърденията на Бритни, просто защото това не е в неговия стил. Но може би ще бъде принуден да го направи поради обстоятелствата."

Пред изданието приятел на Тимбърлейк споделя:

"Това е труден момент и обичайната стратегия на Джъстин да остави нещата да отшумят може да не се окаже удачна, особено в този момент от кариерата му, когато той наистина се опитва да се върне в играта отново."

Източникът смята, че неговият приятел е взел съзнателно решение да не се замесва в драмата около живота на Бритни през последните години, защото се намира на друг етап от живота си. А според "Дейли мейл" - "Тимбърлейк смятал, че абортът ще бъде тяхна тайна завинаги."

В продължение на години Спиърс бе държана под опеката на баща си Джейми. "Сън" разкрива, че в мемоарите й се разказва как баща ѝ я е ужасявал още от детството, защото е бил "злобен, апатичен и студен". След като е освободена от настойничеството, Бритни се омъжва за фитнес модела Сам Асгари. Бракът ѝ се разпада през август 2023 г., когато Сам подава молба за развод, предаде Дир.бг

Пред "US Today" източник казва: "Джъстин избра да остане настрана от драмата с настойничеството на Бритни, въпреки че познава доста добре всеки член на семейството й."

Той допълва, че Тимбърлейк сега иска да се фокусира върху двете си деца и няма намерение да преживява отново ситуацията, която се разви в 20-те му години.

"Той обожава синовете си, просто тогава преследваше славата." От думите му става ясно, че макар Спиърс да излезе наяве с някои твърдения, Джъстин няма намерение да загърбва това, което е изградил с Джесика.

"Ако те наистина останат заедно, могат да се справят с това." Въпреки това приятелят му е толерантен и към певицата, като споделя, че наистина е минала през Ада и трябва да бъде аплодирана за смелостта си.

"Но тя също така отваря стари рани, за които Джъстин е мислил, че отдавна са заздравели".

В предстоящата си книга Бритни обяснява, че не е била възпитавана, че абортът е нещо нормално. Според TMZ тя "винаги е искала" един ден да има семейство с Джъстин, но бременността е настъпила по-рано, отколкото е очаквала, а Джъстин е сметнал, че не са готови заради възрастта си.

Отново запознат по темата споделя пред "Сън":

"За Бритни е известно, че е истински обсебена от Джъстин. Тя е признавала, че той е бил истинската ѝ любов и в много отношения никога не е преодоляла загубата му. От всички момчета, с които е излизала след раздялата им, никой никога не се е докосвал до така до нея, както Джъстин." Той казва, че в кръга им от общи приятели е "ясно", че Бритни се е опитвала да се свърже с Тимбърлейк, след като вече бил женен за Джесика. "Но очевидно това не се е харесало на Джъстин, отчасти защото е искал да продължи напред, но и защото не би проявил неуважение към Джесика, изграждайки отново близка връзка с бившата си. Бритни трябваше да се оттегли и да приеме, че той напълно е продължил напред."

Други от Възход и падение

Джокович пее и танцува на песен на Камелия (Видео)

Тенис легендата Новак Джокович изпя на перфектен български език големия хит на попфолк звездата ни Камелия "Луда по тебе". Часове преди демонстративния шоу мач срещу Григор Димитров в София Ноле

Нова мания! Испанците търсят любовта с ананаси в хранителен магазин

Търговци се оплакват от "лапите на кампанията", защото предизвиква хаос Може ли с един ананас да намерите любовта на живота си? Да, ако сте в Испания

Науката е слънчоглед, каза Любен Дилов-син и изпрати внучка си на училище

Снимки от първия учебен ден публикуваха още Радина Кърджилова и Орлин Павлов  "Напред, науката е ...слънчоглед! Човекът, мила внучке, се различава от чайника по това

Топмоделът Бианка Балти: Имам рак на яйчниците, порaзил е и други органи

Италианският топмодел Бианка Балти обяви сензационно, че е била оперирана спешно от рак на яйчниците в трети стадий. Бианка съобщи това в публикация от няколко снимки в инстаграм

След молбата за развод Дженифър Лопес и Бен Афлек се целуват на обяд в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видени да се „целуват" и „държат за ръце" по време на семеен брънч в събота, 14 септември. Наистина неочаквана новина, като се има предвид

>