Зеленото е новият лукс в „Harmony Gardens”

13.10.2010 13:04

Модерният комплекс в столичния квартал Симеоново се изгражда в близо до „Ринг мол”, ИКЕА, ски лифта и бъдеща метростанция

Елегантна хармония между зеленина и модерна визия,
в която се усеща истинска наслада от тишина, спокойствие,
уют и чист планински въздух – това е концепцията за новия
комплекс “Harmony Gardens” в столичния квартал “Симеоново”.
Той е проектиран близо до кабинковия ски лифт, “Ринг мол”
и Икеа, към които предстои свързване с метрото в недалечно
бъдеще. Комплексът е на метри от Витоша и недалеч от южната дъга на софийския околовръстен път.
“Harmony Gardens” е комплекс от затворен тип с 5 бутикови
сгради с 53 апартамента. Има  луксозни общи части, безплатен фитнес за живущите, зони за барбекю, детски площадки, кътове за отдих и богато аранжирана палитра от растителни видове в парк с площ над 12 декара.

Във всяка от петте къщи на модерния комплекс има по 10
или 11 просторни апартамента с площи между 80 и 180 кв. метра.

Всяка къща разполага със собствен подземен паркинг за над 20 автомобила. Има и удобни складови помещения.
Територията на комплекса е от затворен тип, с богата растителност и множество пътечки за разходка и игра на децата. Тук са всички удобства на големия град, съчетани с красиви гледки към планината и към София, в тихо и спокойно място.

Кой стои зад амбициозния зелен проект?

HARMONY GROUP е символна модерна визия, иновации
и перфекционизъм във всеки детайл. Със страст и амбиция
налагаме нов стандарт, който да удовлетвори желанията на
нашите клиенти за мечтан дом.
ЕЙ БИ ИНВЕСТМЪНТС ГРУП е дружествена симбиоза
между компаниите Бигла III и Агрия Груп Холдинг. Идеите на този съюз са провокирани от интереса и на двете компании към осъществяването на жилищни проекти в премиум сектора.

БИГЛА III е главен изпълнител на комплекса. Компанията е с дългогодишния опит и устойчивата позиция на пазара, построила е над 80 проекти за последните 30 години. Това е гаранция за осъществяване на високите критерии
за безкомпромисно качество.

Архитектурното студио CAST е проектантът. То има впечатляващо портфолио, съдържащо широк спектър от инвестиционни, архитектурни и интериорни проекти. Екипът е вложил страст, прецизност и професионализъм във всеки един аспект от дизайна на комплекса, създавайки изцяло завършен продукт, отговарящ на високите стандарти на фирмата възложител. Студиото е специализирано във високотехнологични архитектурни решения, заложени във всичките му проекти и намиращи място във всички фази – от дизайн до изпълнение. “Harmony Gardens” утвърждава иновативността и креативността като водещи принципи в работата на проектантите.

Навсякъде в концепцията на комплекса са вградени зелени
технологии и решения. Слънчеви панели ще бъдат монтирани на покривите. Генерираното от тях електричество ще захранва цялото външно осветление на комплекса.
Всички жилищни единици ще бъдат захранени с разводки за отопление термопомпи – геотермия.

Концепцията за битовия боклук е да бъде събиран на ниво сутерен при удобни за извозване места.

БИГЛА III E СИМВОЛ НА ДОВЕРИЕ, СИЛА, ПОСТОЯНСТВО И УСТОЙЧИВОСТ

БИГЛА III е най-разпознаваемата строително-инвестиционна компания у нас, строителният лидер, който с достойнство и самочувствие стои зад всеки изграден обект, корпорацията която вярва, че най-добрият начин да предвиди бъдещето е като участва в неговото изграждане.

32 ГОДИНИ

БИГЛА III изпълнява луксозни сгради, изградени по безупречен начин с отношение към всеки един детайл. За последните 32 години, компанията е реализирала десетки многоетажни, бутикови жилищни сгради, Научно-образователен детски център, офис сгради, сгради с ваканционни жилища, десетки външни проекти за други инвестиционни компании, обществени поръчки – преустройства, реставрация и ремонтни дейности, включително обекти с национално значение, инфраструктурни проекти, шоуруми, логистични бази, търговски обекти и др. Зад успешната реализация на всички проекти стои високо-квалифициран екип от инженери, специалисти във всички области и богата гама от строителна механизация и строителна техника.

2003, 2005, 2012, 2015, 2016, 2017, 2021

БИГЛА III е изпълнила едни от най- емблематичните сгради в София, за които говорят и ще говорят инвеститори, строители, архитекти и инженери, дизайнери, брокери....още дълго време.

С подхода в изпълнението на всяка сграда като към нейна рожба, лидерът БИГЛА заслужено получава и своите отличия на конкурса Сграда на годината. Наградите са връчени през 2003, 2005, 2012, 2015, 2016, 2017 и 2021, със заявка и за текущата година, и са за някои от най- съвършено изпълнените проекти в един от най-предпочитаните за живеене квартали в столицата - кв. Лозенец.

Сграда на годината е най - популярното и престижно събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителство и архитектура в България, чиято цел е награждаване на най-добрите постижения при реализация на сгради и проекти, свързани с развитието на градовете през съответната година.

С HARMONY GARDENS, и с всички други проекти, инвестирани и изпълнени от нас, бъдещи и настоящи, ще продължаваме да удовлетворяваме доверието на нашите клиенти, ще продължаваме да трупаме престижни награди, оставайки верни на принципите ни за безкомпромисно, качествено и прецизно строително изпълнение.

Други от От страната и света

Работата (не) е всичко. Но къде е в Аз-концепцията ви

Като осъзнаете мястото й в личните си ценности, ще сте по-успешни и по-удовлетворени от живота си "Точният човек" е специален проект на "24 часа" за професионалния успех, растежа в кариерата

6-и съдия се отведе по делото за убийството на Любо Полицая, близки на Къро се отричат от показанията си

Разстреляният и друг довереник на Къро - Филип Стоянов, се скарали жестоко заради жена Пореден отвод на съдия стана причина за отлагане на делото за убийството на Любомир Иванов-Любо Полицая в

Гергов дава ЦУМ под аренда за 20 години, затварят го за ремонт

Бившият министър на образованието проф. Сергей Игнатов е научен консултант на проекта - в сградата ще има египетски музей Египетският бизнесмен Ахмед Насър, който наскоро обяви

Погребват загиналия летец Дункин ден след деня, в който трябваше да се ожени

Пилотите Димитров и Дункин не са имали шанс да оцелеят Черната кутия все още не е изпратена в Чехия Проверяват и годна ли е военната авиация за шоута Погребение на старши лейтенант Венцислав Дункин

Софийската организация на БСП номинира доц. Наталия Киселова и Евгени Минчев за депутати

Софийската организация на БСП номинира конституционалиста доц. Наталия Киселова и пиар експерта Евгени Минчев за депутати като представители на гражданската квота, съобщи Епицентър.бг. Доц

>