Филм за световното турне на Бионсе пускат по кината в Северна Америка

03.10.2023 13:51
Бионсе Снимка: Instagram/beyonce

Документален филм за световното турне „Renaissance“ на американската певица Бионсе ще бъде излъчен премиерно в кината в Северна Америка на 1 декември, съобщи БТА, като се позова на Асошиейтед прес.

Филмът ще бъде вторият блокбастър, посветен на поп звезда, в есенния списък от продукции тази година след филма за турнето на Тейлър Суифт. Премиерата на филма „Taylor Swift: The Eras Tour“ ще бъде на 13 октомври.

Сред предишните филми на Бионсе е и продукцията на платформата „Нетфликс“ от 2019 г., озаглавена „Homecoming“, която документира участиета на певицата на музикалния фестивал „Коачела“ през 2018 г.

Новият филм представя турнето на Бионсе, посветено на нейния най-скорошен албум „Renaissance“, който спечели награда „Грами“ през 2022 г. Филмът показва кадри от концертите на звездата, както и елементи от визуален албум, докато проследява турнето от стартирането му в Стокхолм, Швеция, през май до последната концертна вечер в Канзас Сити, в щата Мисури.

В продължение на пет месеца общо около 2,7 милиона посетители присъстваха на концертите на Бионсе. Според „Билборд“ печалбите от турнето възлизат на около 500 милиона щатски долара.

Бионсе също публикува трейлър на филма в профила си в Инстаграм.

Други от Възход и падение

Камерън Диас се връща в света на киното след 10-годишна пауза

Камерън Диас се завръща в света на киното. Слеващата година ще я видим в екшън комедия с Джейми Фокс, а малко понататък ще озвучи принцеса Фиона в „Шрек"

Джейн Фонда получава престижна награда

Актрисата и активистка Джейн Фонда ще прибави към многобройните си отличия и наградата за цялостно творчество на американската Гилдия на актьорите, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА

ASAP Rocky от самото начало е знаел, че Риана ще бъде един ден майка на децата му

Рапърът A$AP Rocky разкри, че винаги е знаел, че един ден Риана ще бъде майка на децата му. В интервю за W Magazine Раким Мейърс, както е истинското му име, сподели: "Ние имаме много дълга история

60 платна в изложба разказват за живота и таланта на художника Симеон Николов

60 живописни картиин са част от юбилейната изложба на Симеон Николов в зала „Райко Алексиев" в Съюза на българските художници (СБХ). Идеята на експозицията е да се представи цялостно творчеството на

Меган Маркъл и принц Хари си купиха вила по-близо до кралското семейство

Херцозите на Съсекс придобиха недвижими имоти в Европа, след като настоящият крал на Великобритания и баща на Хари ги помоли да напуснат Frogmore Cottage в Уиндзор

>