Хари Стайлс отваря детска градина

03.10.2023 09:14
Хари Стайлс Снимка: Instagram/harrystyles

Хари Стайлс планира да инвестира в детска градина.

Миналата година певецът купи сграда в Мейдстоун, Англия на стойност 3,8 млн. паунда и вече има планове да я превърне в учебно-възпитателно заведение за малки деца. 29-годишният Стайлс инвестира в "грандиозната" сграда, използвана преди като офис, през декември.

След купуването на имота се очаква трикратният носител на "Грами" да получава всяка година цяло състояние като наемодател за новия си бизнес, информира "Daily Mail".

Източник заяви пред "The Sun", че "сградата е абсолютно впечатляваща" и лесно би се трансформирала от офис помещение в детска градина. "Това е разумна инвестиция за Хари, който сега може да седи и да гледа как парите му се трупат като собственик", допълва.

Хари Стайлс е един от най-известните артисти в момента в света. Неговият трети и последен студиен албум, озаглавен "Harry's House", стана най-продаваният запис в Обединеното кралство през изминалата година. Той отбеляза и огромен успех в световното си турне "Love On", в рамките на което изнесе концерти в САЩ, Австралия и Великобритания, предаде Дир.бг.

Що се отнася до слуховете около това кой ще бъде новият Джеймс Бонд - бе разкрито, че именно Хари може да бъде следващият изпълнител, който ще изпее тематичната песен на предстоящия филм. Кавърът, който преди това е бил изпълняван от Адел и Сам Смит, е известен с успеха си в класациите, а Адел дори спечели "Оскар" за хита си "Skyfall" за едноименния филм.

Уилям Каджани - политически анализатор в "Star Sports", заяви: "Тъй като следващият филм за Джеймс Бонд се обсъжда все повече и повече, изглежда все по-вероятно Хари Стайлс, едно от най-големите имена в музикалната индустрия, да бъде гласът, който ще чуем в началните заглавия на следващия филм."

Други от Възход и падение

Камерън Диас се връща в света на киното след 10-годишна пауза

Камерън Диас се завръща в света на киното. Слеващата година ще я видим в екшън комедия с Джейми Фокс, а малко понататък ще озвучи принцеса Фиона в „Шрек"

Джейн Фонда получава престижна награда

Актрисата и активистка Джейн Фонда ще прибави към многобройните си отличия и наградата за цялостно творчество на американската Гилдия на актьорите, предава Асошиейтед прес, цитирана от БТА

ASAP Rocky от самото начало е знаел, че Риана ще бъде един ден майка на децата му

Рапърът A$AP Rocky разкри, че винаги е знаел, че един ден Риана ще бъде майка на децата му. В интервю за W Magazine Раким Мейърс, както е истинското му име, сподели: "Ние имаме много дълга история

60 платна в изложба разказват за живота и таланта на художника Симеон Николов

60 живописни картиин са част от юбилейната изложба на Симеон Николов в зала „Райко Алексиев" в Съюза на българските художници (СБХ). Идеята на експозицията е да се представи цялостно творчеството на

Меган Маркъл и принц Хари си купиха вила по-близо до кралското семейство

Херцозите на Съсекс придобиха недвижими имоти в Европа, след като настоящият крал на Великобритания и баща на Хари ги помоли да напуснат Frogmore Cottage в Уиндзор

>