Ръсел Бранд се похвали, че целувал Меган Маркъл, преди тя да се омъжи

19.09.2023 13:17
Меган Маркъл КАДЪР: Туитър/@trne_mi

По време на интервю от 2018 г., което се появи отново на фона на скандала с изнасилванията, комикът Ръсел Бранд се похвали, че е целунал херцогинята на Съсекс близо десет години преди това.

"Тя участваше в един филм, в който участвах и аз... казваше се "Get Him to the Greek", каза той в британското токшоу "Loose Women" само седмица преди Маркъл да се омъжи за принц Хари.

"По това време не я познавах, защото не беше омъжена за кралски особи, така че не ѝ обръщах внимание", отбеляза Бранд.

Бившата актриса имаше неафиширано участие във филма от 2010 г. Тя получи големия си пробив едва след премиерата на сериала "Костюмари" през следващата година.

Бранд призна, че "не си спомня филма толкова много", защото е бил "все още извън него", визирайки миналите си борби с пристрастяването.

Въпреки това актьорът си спомня: "Мисля, че ѝ подхвърлих една целувка в сцена. ... Това беше заложено в сценария. Знам това само защото мисля, че някъде видях клипче с нея".

През уикенда 48-годишната звезда от "Да забравиш Сара Маршал" стана обект на язвителна статия и специален телевизионен филм, които го обвиняват в злоупотреба, включително изнасилване, сексуално насилие и набеждаване на 16-годишно момиче в периода 2006-2013 г.

Бранд, който беше женен за Кейти Пери от 2010 до 2012 г., категорично отхвърли обвиненията и настоя, че всичките му сексуални контакти и връзки са били по взаимно съгласие.

"Тези обвинения се отнасят за времето, когато работех в мейнстрийма, когато постоянно бях във вестниците, когато бях във филмите, и както съм писал подробно в книгите си, бях много, много разпуснат", призна той във видео, което публикува онлайн преди излизането на бомбастичното разкритие, пише "Вести".

"Сега, по време на този период на разпуснатост, връзките, които имах, бяха абсолютно, винаги по взаимно съгласие. Винаги съм бил прозрачен за това... и да видя как тази прозрачност метастазира в нещо престъпно, което аз абсолютно отричам, ме кара да се запитам дали има друг план?"

38-годишната Кейти Пери не е взела все още отношение по скандала.

Други от Възход и падение

Всички трансплантирани хора ще честитят на проф. д-р Никола Владов

Всички трансплантирани пациенти ще честитят рождения ден на проф. д-р Никола Владов - началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА

Празнува “личният лекар” на обществото - главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев

Доц. д-р Ангел Кунчев е най-разпознаваемото лице на грижата за общественото здраве - нашият “личен лекар”, който първи научава за всяка опасна зараза в страната и последен я задрасква от дневния си

На 19 октомври рожден ден имат

Доц. д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор Прод. д-р Никола Владов, началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на ВМА, член на лигата "Лекарите

Честит рожден ден на Здравка Стойкова!

Днес рожден ден празнува графичният дизайнер на “24 часа” Здравка Стойкова. Тя има усет и за най-малкия детайл, затова страниците, които прави във вестника, са толкова красиви

В италианския X Factor видяха новата Дуа Липа в 17-годишна българка

Наричат софиянката Елмира Маринова поп звездата на предаването Всяка поява на сцената на италианския X Factor на Елмира Маринова е като свеж бриз. Много музикални експерти на Апенините сравняват

>