"Ролинг стоунс" снима нов документален филм

17.09.2023 13:28
"Ролинг стоунс" снимат втори документален филм. Снимка: Twitter. „Ролинг стоунс“

Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд работят върху документален филм с продуцентската компания "Фулуел 73" за създаването на новия си албум "Hackney Diamonds", съобщи в. "Сън", цитиран от БТА.

Филмът ще покаже как групата работи по 12-те песни, включени в "Hackney Diamonds". той ще бъде откровен, ще разкрие атмосферата в студиото, включително и шегите между музикантите. Ще бъдат включени и сцени от премиерата на видеото към "Angry", когато те съобщиха за предстоящия албум.

Ще бъде почетен и Чарли Уотс, тъй като това са първите записи, които групата прави след смъртта му през август 2021 г. Той свири на барабани в две от песните в албума.

На мястото на Чарли Уотс сега е Стив Джордан. Той участва и в европейското турне, с което миналата година "Ролинг стоунс" отбеляза 60-ата си годишнина.

Албумът "Hackney Diamonds" излиза на 20 октомври. Той е първият с нови студийни записи на групата от 18 години.

Други от Възход и падение

Българи показват кукерски маски на биенале за занаяти във Венеция

Изложена е и чаша със скъпоценни камъни за пиене на саке Кукерски маски и изящна чаша, изработени от българи, са изложени на новаторското биенале за съвременно занаятчийско изкуство “Хомо Фабер”

Алмодовар с бижу на българска дизайнерка във Венеция

Уникална брошка на търновската дизайнерка Биляна Борисова е носил режисьорът Педро Алмодовар на фестивала във Венеция, съобщи търновският вестник "Борба"

Заедно от студенти, “хамалите” Тончо и Камен - вече зрели мъже, в нова роля по БНТ

Воденичаров "се връща вкъщи" с "Последният печели", Токмакчиев - пак в "телевизията майка" с "Вечерното шоу" Толкова сме свикнали с хамалите Тончо и Камен

Никол Кидман разбра, че майката й е починала, докато е на фестивала във Венеция

Звездата не успя да вземе наградата си за най-добра актриса Майката на актрисата Никол Кидман е починала внезапно, а кинозвездата научи за смъртта ѝ малко

Филмът "Съседната стая" на Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция

Филмът "Съседната стая" на испанския режисьор Педро Алмодовар спечели наградата "Златен лъв" на кинофестивала във Венеция. Церемонията се излъчва на живо в сайта на форума

>